VIRAL

Γλέντησε σε νυχτερινό κέντρο με Ανιέλι και Πίρλο ο Μπαρτσάλι!

Γλέντησε σε νυχτερινό κέντρο με Ανιέλι και Πίρλο ο Μπαρτσάλι!

Λίγες ώρες μετά την απονομή για το όγδοο συνεχόμενο σκουντέτο, η Γιουβέντους μετάφερε τη γιορτή εκτός γηπέδου, με τους Ανιέλι, Μπαρτσάλι και Πίρλο να διασκεδάζουν σε νυχτερινό κέντρο (VIDEO).

Το ματς κόντρα στην Αταλάντα, τελευταίο φετινό εντός έδρας για την Γιουβέντους, ήταν ξεχωριστό για παραπάνω από έναν λόγους για τους Τορινέζους. Από τη μία πανηγύρισαν για όγδοη διαδοχική σεζόν το τρόπαιο της πρωταθλήτριας Ιταλίας, αριθμός ρεκόρ στην ιστορία του calcio, και αφετέρου αποχαιρέτησαν δύο αγαπημένα τους πρόσωπα που δεν θα ανήκουν στην ομάδα τη νέα σεζόν.

Ο ένας ήταν ο Μάσιμο Αλέγκρι, με τον οποίο η διοίκηση της "βέκια σινιόρα" επέλεξε να χωρίσουν οι δρόμοι τους έπειτα από πέντε χρόνια (διάστημα στο οποίο κατέκτησε 5 πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα και 4 Σούπερ Καπ), και ο άλλος ο Αντρέα Μπαρτσάλι, με τον 38χρονο στόπερ να ρίχνει τίτλους τέλους στη συνεργασία του με την Γιουβέντους με την οποία κατέκτησε μεταξύ άλλων οκτώ πρωταθλήματα!

Πέρα από τη συγκινησιακή φόρτιση που ήταν διάχυτη, το κλίμα ήταν πανηγυρικό κατά τη διάρκεια της απονομής, ενώ η όμορφη αυτή ατμόσφαιρα μεταφέρθηκε και έξω από τις τέσσερις γραμμές και συγκεκριμένα σε ένα νυχτερινό κέντρο της πόλης του Τορίνου.

Εκεί βρέθηκαν αρκετοί παίκτες της Γιουβέντους, μεταξύ των οποίων οι Μπαρτσάλι και Ντιμπάλα, αλλά και ο πρόεδρος Αντρέα Ανιέλι και ο πρώην μέσος της "κυρίας" Αντρέα Πίρλο για να δώσουν ρεσιτάλ στο χορό και στο τραγούδι μαζί με φίλους της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιουβέντους: "Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιλέγει προπονητή"
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ