VIRAL

Γράμμα του μικρού Τονάλι στον Άι Βασίλη για την Μίλαν!

Γράμμα του μικρού Τονάλι στον Άι Βασίλη για την Μίλαν!
GIANLUCA CHECCHI/LAPRESSE VIA AP

Ο Σάντρο Τονάλι είναι μία ανάσα από το να φορέσει τη φανέλα της Μίλαν, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως την αγάπη του για τους ροσονέρι την έδειχνε από μικρός ακόμα και μέσα από γράμμα στον Άι Βασίλη (PHOTO).

Η Ίντερ έδειχνε για αρκετούς μήνες να έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση του Σάντρο Τονάλι, έχοντας συμφωνήσει με τους ανθρώπους της Μπρέσια για να κάνει δικό της από τη νέα σεζόν τον ταλαντούχο Ιταλό μέσο, όμως τις τελευταίες ημέρες έχουν έρθει τα πάνω-κάτω και ο παίκτης είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της συμπολίτισσας Μίλαν.

Ρόλο-κλειδί σε αυτή την εξέλιξη υπέρ των ροσονέρι έχει παίξει ο Πάολο Μαλντίνι που χειρίστηκε προσωπικά την υπόθεση και κατάφερε να πείσει τον παίκτη για το πρότζεκς της Μίλαν, με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα να κάνουν λόγο για συμβόλαιο στον Τονάλι με ετήσιες αποδοχές ύψους 2,2 εκατ.ευρώ και για πρόταση των κόκκινων διαβόλων για δανεισμό του έναντι 10 εκατ.ευρώ και για αγορά του το 2021 με άλλα 20 εκατ.ευρώ.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως ο συγκεκριμένος παίκτης, που ήταν πολύ κοντά στο να υπογράψει στην Ίντερ (καθυστέρησε σημαντικά το τελευταίο διάστημα, με τον Αντόνιο Κόντε να ρίχνει το βάρος σε άλλες μεταγραφικές υποθέσεις), όχι απλά συμπαθεί την Μίλαν αλλά ήταν ένθερμος υποστηρικτής της από μικρός.

Brescia's Sandro Tonali during a Serie A soccer match between Roma and Brescia, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Nov. 24, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini)
Brescia's Sandro Tonali during a Serie A soccer match between Roma and Brescia, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Nov. 24, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ίδιο γράμμα, ο Τονάλι ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη μία αυθεντική φανέλα της Ίντερ "δώρο για το θείο μου που βοηθάει την οικογένειά μου" και το videogame FIFA 2011 ενώ με την παιδική του αθωότητα τον ρωτάει αν μπορεί να τον κάνει και αυτόν Άγιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ