ΣΤΗΛΕΣ

Η εβδομάδα επιβίωσης του Φέντερερ στις Άλπεις, τρώγοντας μάτι ζωντανού ψαριού! (VIDEO)

Η εβδομάδα επιβίωσης του Φέντερερ στις Άλπεις, τρώγοντας μάτι ζωντανού ψαριού! (VIDEO)

Ο Ρότζερ Φέντερερ βρέθηκε για μια εβδομάδα στις Ελβετικές Άλπεις μαζί με τον "Βασιλιά της επιβίωσης", Μπέαρ Γκριλς, για τα γυρίσματα ενός νέου επεισοδίου του "Running Wild", δοκιμάζοντας τα όρια και τις αντοχές του.

Ο Ελβετός σούπερσταρ του τένις, Ρότζερ Φέντερερ βρέθηκε στις Ελβετικές Άλπεις, όπου και συναντήθηκε με τον άλλο "Βασιλιά της επιβίωσης", τον Μπέαρ Γκριλς, για τα γυρίσματα ενός νέου επεισοδίου του "Running Wild". To concept της πολύ γνωστής εκπομπής του Discovery Channel είναι να προσκαλεί ηθοποιούς και celebrities για να αντιμετωπίσουν δύσκολες δοκιμασίες και απρόβλεπτες περιπέτειες στη φύση.

Ο Φέντερερ έδειξε τις ικανότητές του στην επιβίωση σε πολύ δύσκολες συνθήκες, αντιμετώπισε τις φοβίες του, έφτασε στα όριά του και έκανε πράγματα που δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Ο ίδιος, σε επίσημη δήλωσή του, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την εμπειρία που έζησε, εγκωμίασε τον Μπέαρ Γκριλς, ο οποίος μάλιστα είναι και μεγάλος φαν του τένις και χωρίς δεύτερη σκέψη δέχτηκε την πρόκληση να μείνει για εβδομάδα στη φύση μαζί του.

Η εβδομάδα επιβίωσης του Φέντερερ στις Άλπεις, τρώγοντας μάτι ζωντανού ψαριού! (VIDEO)

Ο Φέντερερ και ο Γκριλς βρέθηκαν σε απότομες πλαγιές με πάγο, έπιασαν ψάρια με τα χέρια τους, έφαγαν ωμά ψάρια και ο Ελβετός είπε πως έκανε πράγματα που δεν φανταζόταν ποτέ ότι μπορούσε να κάνει. Μάλιστα, βρήκαν τρόπο να πιάσουν ρακέτες και μπαλάκι ακόμα και μέσα στη φύση!

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Μπέαρ Γκριλς είναι λάτρης της περιπέτειας και έχει συνηθίσει τις ακραίες καταστάσεις: έχει υπηρετήσει στις Βρετανικές Ειδικές Δυνάμεις κι έχει αναρριχηθεί στο Εβερεστ. Μέσα από τις εκπομπές του διδάσκει τις βασικές αρχές επιβίωσης στα πιο δύσκολα μέρη της γης. Τρώει πράγματα που δεν διανοείται ο ανθρώπινος νους, βρίσκει τρόπους μοναδικούς για να φτιάχνει μέρη για να μείνει οπουδήποτε και αν βρίσκεται στη φύση!

Ο Φέντερερ αποφάσισε να μοιραστεί αυτή την εμπειρία και δοκίμασε τις αντοχές και τα όριά του. Πλέον, μπορεί να χαρακτηρίσει τον εαυτό του... Βασιλιά και στην επιβίωση όπως ο Γκριλς!

Δείτε την εκπομπή:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ