VIRAL

Η Καλαμάτα ζητάει από δράστη να επιστρέψει το κάθισμα που έκλεψε

Η Καλαμάτα ζητάει από δράστη να επιστρέψει το κάθισμα που έκλεψε

Τρομερή ανακοίνωση από την Καλαμάτα, μέσω της οποίας παρακαλεί κλέφτη να επιστρέψει το καινούργιο κάθισμα που έκλεψε από τον πάγκο της ομάδας.

Η Καλαμάτα τοποθέτησε καινούργια καθίσματα στους πάγκους, τα οποία φαίνεται πως... γυάλισαν σε κάποιον ελαφροχέρη, ο οποίος σκέφτηκε πως θα ήταν καλή ιδέα να έχει ένα τέτοιο στο σπίτι του.

Για κακή του τύχη όμως ο κλέφτης... καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας και προκειμένου να μην ακολουθηθεί η νομική οδός, η ομάδα προτίμησε να εκδώσει ανακοίνωση, μέσω της οποίας ζητά να βρεθεί τρόπος να επιστραφούν τα κλοπιμαία, ώστε να λήξει "αναίμακτα" η υπόθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση της Π.Α.Ε. Π.Σ. "Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2019" παρακαλεί τον δράστη της απαράδεκτης κλοπής της πλάτης ενός καθίσματος από τους καινούργιους πάγκους που έχουν έρθει από το εξωτερικό να το επιστρέψει γιατί οι κάμερες ασφαλείας του γηπέδου έχουν καταγράψει το γεγονός και σαν διοίκηση δεν θα θέλαμε να προχωρήσουμε στην γνωστή διαδικασία των μηνύσεων και της αναγνώρισης των δραστών. Ως εκ τούτου ας βρει τον τρόπο να επιστρέψει την πλάτη του καθίσματος μέχρι αύριο που θα συναρμολογηθούν γιατί μετά θα ακολουθηθεί η νομική οδός».

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ