VIRAL

Η μητέρα του 7χρονου θαυμαστή του Μέσι ζητά από τον Αργεντινό να τον σώσει από απαγωγή

Η μητέρα του 7χρονου θαυμαστή του Μέσι ζητά από τον Αργεντινό να τον σώσει από απαγωγή

Ο επτάχρονος Μουρτάζα από το Αφγανιστάν είχε γίνει viral για την αγάπη του προς τον Λιονέλ Μέσι, το 2016 τον συνάντησε και έκτοτε κινδυνεύει να πέσει θύμα απαγωγής με την μητέρα του να κάνει έκκληση στον διάσημο παίκτη να τον σώσει!

Το όνομά του, Μουρτάζα Αχμάντι. Πρόκειται για τον επτάχρονο από το Αφγανιστάν ο οποίος πριν από δύο χρόνια είχε γίνει viral φορώντας πλαστική σακούλα με το όνομα του αγαπημένου του, Λιονέλ Μέσι και η φωτογραφία έκανε τον γύρο του διαδικτύου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τον Δεκέμβριο του 2016 κατάφερε να συναντήσει από κοντά το ίνδαλμα του στην Ντόχα και έκτοτε η ζωή του άλλαξε.

Μόνο που αυτό έγινε προς το χειρότερο. Οι γονείς του έχουν καταγγείλει πολλές φορές στο παρελθόν πως αρκετοί έχουν προσπαθήσει να απαγάγουν το παιδί τους με στόχο να ζητήσουν λύτρα από τον Λιονέλ Μέσι!

Για αυτό το λόγο αναγκάστηκαν να τον μεταφέρουν από την Γκαμπούλ στην πόλη Τζαγκόρι ώστε να είναι πιο ασφαλής. Η μητέρα του επτάχρονου σε δήλωσή της ανέφερε: "Δεν βγαίνει καν από το σπίτι. Δεν μπορεί... Είναι επικίνδυνα και κινδυνεύει η ζωή του. Θα ήθελα ο Μέσι να πάρει από εδώ τον Μουρτάζα για να έχει μέλλον..."

Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του Αργεντινού σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος είχε δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία στο συγκεκριμένο θέμα.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ