VIRAL

Η Μία Καλίφα... αναστατώνει το Λονδίνο με πρότζεκτ για την Premier League!

Η Μία Καλίφα... αναστατώνει το Λονδίνο με πρότζεκτ για την Premier League!

Η Νο1 perfomer στο Pornhub, Μία Καλίφα... αναστάτωσε το Λονδίνο, προαναγγέλλοντας το νέο project που ετοιμάζει για την Premier League και ενθουσίασε τους θαυμαστές της με τις φωτογραφίες στο instagram.

Η Μία Καλίφα πόσταρε δύο φωτογραφίες στο instagram και... αναστάτωσε το Λονδίνο. Μια με ένα αποκαλυπτικό ντεκολτέ και μια δεύτερη με κολάν και τη φανέλα της Γουέστ Χαμ, ομάδα που υποστηρίζει ένθερμα στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Η Νο1 perfomer στο Pornhub, που έχει αποσυρθεί από την βιομηχανία του πορνό, διατηρεί εκατομμύρια θαυμαστές που δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για την αποκάλυψη της μέσω instagram.

"Πρώτη μέρα γυρισμάτων στο Λονδίνο με τεράστια επιτυχία. Ανυπομονώ να σας ανακοινώσω πάνω σε τι δουλεύω", ήταν το πρώτο της "χτύπημα" στα social media και ακολούθησε ένα δεύτερο: "Επιτυχημένο γύρισμα σήμερα. Τώρα πάω να αράξω και να παραγγείλω από την υπηρεσία δωματίου".

Η παρουσία της Καλίφα στο Λονδίνο για γυρίσματα, αφορά ένα νέο project που ετοιμάζει σε συνεργασία με την Premier League. Μέχρι να αποκαλύψει τι ακριβώς είναι αυτό, το ενδιαφέρον μπορεί να μετατεθεί στις φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram...

View this post on Instagram

@uref.official

A post shared by Mia K. (@miakhalifa) on

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ