Στις αρχές του έτους, η διοίκηση της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια αποφάσισε να αλλάξει τις ρίγες στη φανέλα της ομάδας από οριζόντιες σε κάθετες κι από εκείνη την στιγμή η ισπανική ομάδα δεν έχει χάσει αγώνα!

Η σεζόν δεν άρχισε ιδανικά για την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στη Segunda Division, αφού μέχρι πριν από δύο αγωνιστικές βρισκόταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και έδινε μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η ισπανική ομάδα, στην οποία αγωνίζεται ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, έχει αντιστρόφως ανάλογη πορεία με πέρυσι, όπου έφτασε μία "ανάσα" από την επιστροφή στη La Liga, αλλά ηττήθηκε από τη Μαγιόρκα στα playoffs ανόδου.

ADVERTISING

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα η "Ντέπορ" παρουσιάσει ιδιαίτερα βελτιωμένη εικόνα, με αποκορύφωμα με 1-0 επί της πρωτοπόρου Κάντιθ την περασμένη αγωνιστική. Πλέον, μετά την ολοκλήρωση 24 αγωνιστικών στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, η Λα Κορούνια είναι στην 20η θέση, ένα βαθμό κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και κοιτάζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Inline Image

Η εμφάνιση της Ντεπορτίβο στο πρώτο μισό της σεζόν

ADVERTISING

Μάλιστα, στην Ισπανία γίνεται μεγάλη συζήτηση και για το γεγονός πως οι διοικούντες την ομάδα αποφάσισαν -μεσότης της σεζόν- να αλλάξουν τις ρίγες στη φανέλα από οριζόντιες σε... κάθετες! Μία απόφαση που τους δικαιώνει, αφού από εκείνο το σημείο και ύστερα η "Ντέπορ" δεν έχει χάσει αγώνα. Συγκεκριμένα, επικράτησε 2-1 της Ρασίνγκ Σανταντέρ και 1-0 της Κάντιθ, όπως προείπαμε.