VIRAL

Η ποδοσφαιρική ζωή του Νεϊμάρ σε ένα σκίτσο

Brazil's Neymar celebrates after scoring a penalty during the international friendly soccer match between Brazil and Uruguay at the Emirates Stadium, London, Friday, Nov. 16, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Brazil's Neymar celebrates after scoring a penalty during the international friendly soccer match between Brazil and Uruguay at the Emirates Stadium, London, Friday, Nov. 16, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Ένα πολύ έξυπνο σκίτσο που αποτελείται από τρεις φωτογραφίες, παρουσιάζει την ποδοσφαιρική ζωή του Νεϊμάρ, ο οποίος έχει κάνει τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης να "σφάζονται" για την απόκτησή του.

Κάποτε ήταν έτοιμος να υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης από τη Σάντος, ήταν έτοιμες ουσιαστικά οι υπογραφές, αλλά η "βασίλισσα" έμεινε με την όρεξη, αφού ο ίδιος με τον πατέρα του αποφάσισαν να συμφωνήσουν με τη Μπαρτσελόνα.

Πριν δυο χρόνια ουσιαστικά απαίτησε να φύγει από τους Καταλανούς και να υπογράψει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Με το αζημίωτο βέβαια, διότι και η Μπαρτσελόνα πήρε 222.000.000 ευρώ από τους Καταριανούς επενδυτές.

Για να φτάσουμε στο καλοκαίρι του 2019, όπου ο ίδιος θέλει να φύγει από το Παρίσι και να επιστρέψει στην Ισπανία, με τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα να παλεύουν να τον υπογράψουν και να δίνουν μάχη για να αποσπάσουν το "ναι" του Βραζιλιάνου.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ