Μαθήματα γυμναστικής την ώρα που ο κόσμος βρίσκεται σε καραντίνα εν μέσω του κορονοϊού παραδίδει στο Instagram η σύντροφος του Λαουτάρο Μαρτίνες (VIDEOS).

Ο κορονοϊός συνεχίζει να μεταδίδεται σαν πύρινη λαίλαπα αναγκάζοντας τη μία μετά την άλλη τις κυβερνήσεις των χωρών να επιβάλλουν περιορισμό της κυκλοφορίας για τον περιορισμό της εξάπλωσής του και όλος σχεδόν ο πλανήτης βρίσκεται πλέον σε υποχρεωτική καραντίνα.

ADVERTISING

Το γεγονός αυτό ενέπνευσε την Αγκουστίνα Γκαντόλφο, σύντροφο του επιθετικού της Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνες, να ανεβάσει μία σειρά από videos στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, θέλοντας να δώσει σε όλους μας συμβουλές για το πώς μπορούμε να παραμείνουμε σε φόρμα αυτή την περίοδο.

Σε αυτά τα videos μάλιστα δεν πρωταγωνιστεί μόνο η καλλίγραμμη σύντροφος του Αργεντινού φορ αλλά και ο ίδιος ο παίκτης των "νερατζούρι", θέλοντας το ζευγάρι να στείλει μήνυμα σε όλο τον κόσμο πως η ζωή πρέπει να συνεχιστεί έστω και μέσα από αυτές τις αντιξοότητες που βιώνουμε όλοι μας με τα δεδομένα που έχει δημιουργήσει ο κορονοϊός.

Δείτε μερικά από τα videos με Λαουτάρο Μαρτίνες και Αγκουστίνα Γκαντόλφο εν ώρα άσκησης:

ADVERTISING

Η γυμναστική της συντρόφου του Λαουτάρο Μαρτίνες εν μέσω καραντίναςΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αρτέτα: "Χρειάστηκαν 3-4 ημέρες για να αρχίσω να νιώθω καλύτερα"
Κορονοϊός: Το συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο της Marca μέσω ποδοσφαιρικής 11άδας
Κορονοϊός: Επέστρεψε στις προπονήσεις η Χίμκι!