VIRAL

H τρομερή έμπνευση της Σάλκε για να δελεάσει τον Ιμπραχίμοβιτς

Los Angeles Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring on a penalty kick during the second half of an MLS soccer match against the Portland Timbers, Sunday, March 31, 2019, in Carson, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Los Angeles Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring on a penalty kick during the second half of an MLS soccer match against the Portland Timbers, Sunday, March 31, 2019, in Carson, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποχαιρέτησε με μοναδικό τρόπο τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και αμέτρητες ήταν οι ομάδες που θέλησαν να τον δελεάσουν να της προτιμήσει. Η Σάλκε όμως βρήκε το κουμπί του!

Τίμησε και με το παραπάνω το παντεσπάνι που έφαγε τον τελευταίο 1,5 χρόνο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όμως το συμβόλαιό του με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι ολοκληρώνεται στο φινάλε του 2019 και ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη για να κλείσει την καριέρα του.

Εδώ και λίγα 24ωρα αρκετές ήταν οι ομάδες που επιχείρησαν να τον προσεγγίσουν με μηνύματα στα social media, κυρίως χιουμοριστικά, ωστόσο η ομάδα που παίρνει άριστα όσον αφορά στον τρόπο που επέλεξε να τον "κερδίσει" είναι η Σάλκε.

Οι άνθρωποί της έπιασαν το νόημα βλέποντας τον 38χρονο Σουηδό σούπερ σταρ να αποχαιρετάει το LA προτρέποντας τους οπαδούς των Γκάλαξι να επιστρέψουν στο... μπέιζμπολ που έβλεπαν πριν από αυτον, και του έγραψαν μέσω του επίσημου λογαριασμού των βασιλικών μπλε στο Facebook:

"Μην ανησυχείς Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, δεν υπάρχει μπέιζμπολ εδώ στο Γκελζενκίρχεν", ήταν το άκρως χιουμοριστικό μήνυμα προς τον "Ίμπρα" που δεν φαίνεται να πολυσυμπαθεί το παραπάνω άθλημα, με την Σάλκε να έχει όμως και μία ακόμα έκπληξη για τον Σουηδό.

Ποια ήταν αυτή; Μετέτρεψε το #DareToZlatan που είναι αγαπημένο μότο του παίκτη σε #DareToSchalke και του πέταξε το μπαλάκι αναφορικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Κοινώς, του είπε "έλα σε εμάς αν τολμάς".

Φυσικά, όλα αυτά ισχύουν σε φιλολογικό επίπεδο, αφού στην παρούσα φάση, τρεις είναι οι ομάδες που μοιάζουν να δίνουν μάχη για την απόκτησή του και είναι όλες τους από την Serie A: Μίλαν, Μπολόνια και Νάπολι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ