VIRAL

Η viral φωτογραφία του Μέσι με τη σύζυγό του σε ηλικία 10 ετών

Η viral φωτογραφία του Μέσι με τη σύζυγό του σε ηλικία 10 ετών

Η εφημερίδα "La Capital" έφερε στο φως μια απίθανη φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ο 10χρονος τότε Λιονέλ Μέσι με τη μέλλουσα σύζυγό του, Αντονέλα Ροκούτσο, σε παραλία της πόλης Μπαλκάρθε. (PHOTO)

Ο Λιονέλ Μέσι παντρεύτηκε την αγαπημένη του Αντονέλα Ροκούτσο το 2017, αλλά οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια. Είναι χαρακτηριστική η φωτογραφία που δημοσίευσε η εφημερίδα "La Capital", με τον σταρ της Μπαρτσελόνα και τη νυν σύζυγό του, σε ηλικία 10 ετών, να διασκεδάζουν παρέα σε παραλία της πόλης Μπαλκάρθε!

Ήταν το μακρινό 1998, όταν ο Αργεντινός είχε ταξιδέψει στη συγκεκριμένη πόλη για ένα τουρνουά ποδοσφαίρου, στο οποίο θα συμμετείχε η Νιούελς, απέναντι σε ομάδες όπως η Μπόκα, η Ρίβερ και η Βέλες Σάρσφιλντ. Η ομάδα του μάλιστα αναδείχθηκε νικήτρια και με άλλους συμπαίκτες του διασκέδασαν στην παραλία.

Εκεί βρέθηκε και η Αντονέλα. Ο λόγος; Ξάδελφός της είναι ο Matias Pecce, τότε συμπαίκτης του Μέσι! 21 χρόνια μετά τη φωτογραφία, ο Μέσι και η Ροκούτσο έχουν τρία παιδιά, τον Τιάγκο, τον Ματέο και τον Τσίρο. Ο δημοσιογράφος Bruno Verdenelli που έκανε την αποκάλυψη, υποστήριξε ότι τη φωτογραφία του έστειλε ο Matias Pecce... Δείτε τη:

Η viral φωτογραφία του Μέσι με τη σύζυγό του σε ηλικία 10 ετών
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ