Η έλευση του 2020 ενέπνευσε την Νάπολι να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό ημερολόγιο, με τους παίκτες της όχι μόνο να ποζάρουν για αυτό αλλά να συμμετέχουν ημίγυμνοι σε καλλιτεχνικό video.

H εβδομάδα που διανύουμε είναι αναμφίβολα μία από τις πιο ταραχώδεις μέσα στο 2019 για την Νάπολι, με την ομάδα του ιταλικού Νότου να παίρνει το εισιτήριο για τους "16" του Champions League αλλά να αλλάζει προπονητή, με τον Κάρλο Αντσελότι να αποχαιρετάει μετά από 561 ημέρες στο τιμόνι και τον Τζενάρο Γκατούζο να επιστρέφει στους πάγκους μετά το χωρισμό του με την Μίλαν.

ADVERTISING

Inline Image

Εάν πάντως σε αγωνιστικό επίπεδο οι παρτενοπέι δεν βρίσκονται σε καλό επίπεδο τη φετινή σεζόν, δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς το ίδιο και για το τμήμα marketing του συλλόγου. Απόδειξη το νέο εντυπωσιακό ημερολόγιο ενόψει 2020 που έφτιαξε η Νάπολι και στο οποίο πρωταγωνιστούν οι περισσότεροι παίκτες της καλύπτοντας τα σώματά τους μόνο με σεντόνια.

Inline Image

ADVERTISING

"Μία πόλη, ένας σύλλογος, ένας κόσμος", είναι το όνομα της διαφημιστικής καμπάνιας της Νάπολι, η οποία μάλιστα έφτιαξε και ένα πρωτότυπο video, με τον Κώστα Μανωλά και πολλούς συμπαίκτες του να συνδυάζουν ποδοσφαιρικές και χορευτικές ικανότητες καθοδηγούμενοι από έμπειρους ακροβάτες.

Το video των παικτών της Νάπολι για το νέο ημερολόγιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η Νάπολι απέλυσε τον Αντσελότι
Νάπολι: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Αντσελότι
Γκατούζο: "Δεν φοβάμαι τίποτα, μακάρι να φτάσω το 10% των επιτυχιών του Αντσελότι"