VIRAL

Κλοπ σε δημοσιογράφο: "Ποιος σε έστειλε να κάνεις τέτοιες ερωτήσεις";

Κλοπ σε δημοσιογράφο: "Ποιος σε έστειλε να κάνεις τέτοιες ερωτήσεις";

Δημοσιογράφος ρώτησε τον Γιούργκεν Κλοπ για το τρομερό αήττητο της Λίβερπουλ ενόψει του ντέρμπι με την Τότεναμ και εισέπραξε μία απολαυστική ατάκα από τον Γερμανό (VIDEO).

Η Λίβερπουλ μετράει 19 νίκες και 1 ισοπαλία στα 20 πρώτα ματς της φετινής Premier League και σε περίπτωση που δεν χάσει από την Τότεναμ στο Λονδίνο το βράδυ του Σαββάτου ( Live από το Sport24.gr), τότε θα μπορεί να μιλάει για το καλύτερο ξεκίνημα ομάδας στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος.

Αυτό όμως δεν απασχολεί τον Γιούργκεν Κλοπ και φρόντισε να το δείξει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αγώνα με τα σπιρούνια, με την πρώτη ερώτηση που δέχτηκε να αφορά το αήττητο των κόκκινων και να απαντάει με μοναδικό τρόπο:

"Ω Θεέ μου, ποιος σε έστειλε να κάνεις αυτές τις ερωτήσεις; Δεν έχω σκεφτεί το αήττητο ούτε για ένα δευτερόλεπτο και δεν θα αρχίσω να το σκέφτομαι τώρα.

Εάν είχαμε σκεφτεί το οποιοδήποτε ρεκόρ, δεν θα είχαμε πάρει τη νίκη σε τόσους πολλούς αγώνες όπως έχουμε κάνει ως τώρα. Αυτό είναι.

Το μεγάλο μου πρόβλημα τώρα είναι η Τότεναμ. Πώς σκέφτεται να παίξει. Αυτή είναι η μοναδική μου έγνοια", δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Λίβερπουλ.

Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΚΛΟΠ ΑΠΟ ΤΟ 10' 32'' ΤΟΥ VIDEO:

Αναφερόμενος κατόπιν στην Τότεναμ, που θα παραταχθεί απέναντι στους κόκκινους χωρίς τον Χάρι Κέιν (τραυματίας, θα επιστρέψει στις προπονήσεις τον Απρίλιο), ο Γερμανός τόνισε τα εξής: "Είναι μία πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα, που δίνει έμφαση στην άμυνα.

Είναι μία πολύ καλή τεχνικά ομάδα για να ασχολείται μόνο με την άμυνα. Έχουν πολλούς παίκτες στο χώρο του κέντρου για να δημιουργούν καταστάσεις. Είναι εντός έδρας ματς για αυτούς και συνήθως όταν παίζουν σπίτι τους προσπαθούν να φτιάξουν φάσεις για να πάρουν τη νίκη.

Δεν είμαστε σίγουροι για το τι θα κάνουν αλλά μπορούμε να σκεφτούμε τι έκανε απέναντί μας ο Μουρίνιο όταν ήταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

Liverpool's manager Jurgen Klopp gives instructions during the English FA Cup third round soccer match between Liverpool and Everton at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Jan. 5, 2020. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's manager Jurgen Klopp gives instructions during the English FA Cup third round soccer match between Liverpool and Everton at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Jan. 5, 2020. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Κληθείς να διαφωτίσει τους ρεπόρτερ για το ιατρικό δελτίο της Λίβερπουλ, ο Κλοπ ξεκαθάρισε πως Τζέιμς Μίλνερ και Ναμπί Κεϊτά δεν υπολογίζονται για το ματς καθώς δεν έχουν ξπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών τους, ενώ Λόβρεν και Φαμπίνιο αναμένεται να μπουν σε φουλ ρυθμό προπονήσεων από την ερχόμενη εβδομάδα.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μη δεχτεί ερώτηση για τη μάχη των πάγκων που θα τον φέρει απέναντι στον Μουρίνιο, με τον τεχνικό των πρωταθλητών Ευρώπης να δηλώνει μεταξύ άλλωνη:

"Ο Μουρίνιο είναι ένας προπονητής παγκόσμιας κλάσης, που θέλει πάντα να νικάει. Δεν θέλω να δίνω τίτλους για πρωτοσέλιδα αλλά δεν θυμάμαι ένα παιχνίδι τα 2-3 τελευταία χρόνια όπου σκέφτηκα πριν από το ματς "Ευχαριστώ Θεέ μου που είναι εκείνος και όχι κάποιος άλλος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κίον: "Η Λίβερπουλ μπορεί να πάρει αήττητη τον τίτλο όπως η Άρσεναλ"
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ