VIRAL

Ξαναμπέρδεψε τον Ολυμπιακό με τον Παναθηναϊκό ο Μουρίνιο

Tottenham Hotspur manager Jose Mourinho smiles before their English Premier League match against AFC Bournemouth at Tottenham Hotspur Stadium, London, Saturday, Nov. 30, 2019. (John Walton/PA via AP)
Tottenham Hotspur manager Jose Mourinho smiles before their English Premier League match against AFC Bournemouth at Tottenham Hotspur Stadium, London, Saturday, Nov. 30, 2019. (John Walton/PA via AP) JOHN WALTON/PA VIA AP

Για ακόμη μια φορά ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλοντας να κάνει αναφορά στο ματς της Τότεναμ με τον Ολυμπιακό μπερδεύτηκε και είπε το όνομα του αιωνίου αντιπάλου των ερυθρόλευκων. (VIDEO)

Ο Ζοζέ Μουρίνιο φαίνεται πως δυσκολεύεται να ξεχωρίσει τον Παναθηναϊκό από τον Ολυμπιακό και για ακόμη μια φορά (είχε προηγηθεί ένα αντίστοιχο περιστατικό την παραμονή της ρεβάνς στο Λονδίνο), μπέρδεψε τα ονόματα των δύο αιωνίων αντιπάλων του ελληνικού πρωταθλήματος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αγγλική τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, κληθείς να σχολιάσει την ήττα από τη Γιουνάιτεντ, ο Πορτογάλος ανέφερε μεταξύ άλλων: "Αν εξαιρέσεις το πρώτο μου παιχνίδι με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ, τόσο απέναντι στον Πανα... τον Ολυμπιακό αλλά και την Μπόρνμουθ, μας πήρε χρόνο για να μπούμε στο κλίμα των αναμετρήσεων, αλλά είμαστε ομάδα που αντιδρά...".

Photo Credits: John Walton/PA via AP

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ