VIRAL

Λίβερπουλ: Ο Μίλνερ έβριζε τη Γιουνάιτεντ την ώρα της απονομής

Liverpool's James Milner kisses the English Premier League trophy after its presentation following the during the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield Stadium in Liverpool, England, Wednesday, July 22, 2020. Liverpool won the game 5-3. (Phil Noble/Pool via AP)
Liverpool's James Milner kisses the English Premier League trophy after its presentation following the during the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield Stadium in Liverpool, England, Wednesday, July 22, 2020. Liverpool won the game 5-3. (Phil Noble/Pool via AP) AP

Η Λίβερπουλ σήκωσε στον αέρα του Άνφιλντ το τρόπαιο του πρωταθλήματος, με τους παίκτες των “Ρεντς” να είναι σε τρελά κέφια, και ορισμένους από αυτούς να ξεφεύγουν, όπως ο Τζέιμς Μίλνερ.

Ο Τζέιμς Μίλνερ πιάστηκε από ένα βίντεο να βρίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την ώρα της απονομής του τροπαίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος,. Ο Τζίνι Βαινάλντουμ ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που έκανανliveστοInstagramτην ώρα της απονομής, και κατέγραψε το σχετικό στιγμιότυπο.

Το βίντεο του Ολλανδού "έπιασε" τον 34χρονο μέσο να λέει τα εξής: "Είναι η πρώτη φορά. Πάντα ήθελα μία κόκκινη κορδέλα (πάνω στο τρόπαιο του πρωταθλητή). Ήταν πάντα της Γιουνάιτεντ μέχρι τώρα. Γαμ@@@@οι μ@@@ες".

Ο Μίλνερ κατέκτησε το τρίτο πρωτάθλημα της καριέρας του, καθώς είχε κατακτήσει άλλα δύο πρωταθλήματα με την Μάντσεστερ Σίτι. Εκτός από τις Λίβερπουλ και Σίτι έχει αγωνιστεί και στη Λιντς Γιουνάιτεντ, της οποίας οι οπαδοί είναι σε κόντρα με αυτούς των “Κόκκινων Διαβόλων”, όπως και οι δύο προαναφερθείσες ομάδες. Εκεί οφείλεται σε μεγάλο βαθμό η απέχθεια του κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Photo Credits: Phil Noble/Pool via AP

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ