VIRAL

Μανώλας: Έδειξε τρία δάχτυλα στον Σουάρες

Μανώλας: Έδειξε τρία δάχτυλα στον Σουάρες

Κατά τη διάρκεια του φιλικού της Νάπολι με την Μπαρτσελόνα ο Κώστας Μανωλάς είχε έντονο διάλογο με τον Σουάρες και ο Έλληνας αμυντικός θύμισε στον επιθετικό της Μπαρτσελόνα την τριάρα από την Ρόμα.

Τα ξημερώματα της Κυριακής η Νάπολι αντιμετώπισε την Μπαρτσελόνα σε φιλική αναμέτρηση με τους μπλαουγκράνα να επικρατούν με 4-0. Μόνο που οι πρωταγωνιστές του ματς ήταν δίχως αμφιβολία ο Κώστας Μανωλάς και ο Λουίς Σουάρες.

Οι δύο παίκτες είχαν έντονο διάλογο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ο τηλεοπτικός φακός τους συνέλαβε να τα λένε σε έντονο ύφος με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό να υψώνει τρία από τα δάχτυλα του.

Οι περισσότεροι έχουν συνδυάσει τη συγκεκριμένη κίνηση του Κώστα Μανωλά με το 3-0 της Ρόμα επί της Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά του Champions League κατά τη διάρκεια της σεζον 2017-18. Εκεί όπου ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός είχε χαρίσει την πρόκριση στην ιταλική ομάδα διαμορφώνοντας το 3-0 με κεφαλιά στο 82'.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο Ουρουγουανός πέτυχε δύο από τα τέσσερα γκολ της Μπαρτσελόνα στην φιλική αναμέτρηση με την Νάπολι. Τα άλλα δύο πέτυχαν οι Γκριεζμάν και Ντεμπελέ.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ