VIRAL

Μαζί με την Μίλαν έλαμψε και η Ντιλέτα Λεότα στο Σαν Σίρο

Μαζί με την Μίλαν έλαμψε και η Ντιλέτα Λεότα στο Σαν Σίρο

Η Μίλαν του Στέφανο Πιόλι έδωσε σόου για 90 λεπτά απέναντι στην Μπολόνια, ωστόσο πριν και μετά τον αγώνα έλαμψε στο χορτάρι του "Σαν Σίρο" η εντυπωσιακή Ιταλίδα ρεπόρτερ Ντιλέτα Λεότα (VIDEO).

Για 90 λεπτά εκείνη που μάγεψε το φίλαθλο κοινό το βράδυ του Σαββάτου με την πληθωρική εικόνα της στο χορτάρι του Σαν Σίρο ήταν η Μίλαν, με την ομάδα του Στέφανο Πιόλι να φτάνει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και να σκορπάει με 5-1 την Μπολόνια για την 34η αγωνιστική της Serie A.

Πέρα όμως από τους "ροσονέρι" που έκαναν πράματα και θάματα στον αγωνιστικό χώρο, εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η Ντιλέτα Λεότα, με την παρουσιάστρια του Dazn να κάνει ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου, έχοντας δίπλα της μεταξύ άλλων τον παλαίμαχο στράικερ Αλεσάντρο Μάτρι και να μαγνητίζει τα πλήθη.


Αρχικά με την αθλητική περιβολή της όπου ξεχώριζε το μπλουζάκι που έγραφε "Είμαι το δικό σου Νο 1" και κατόπιν με το φόρεμα με τα εντυπωσιακά γεωμετρικά σχήματα, ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήταν οι μπαλιές που αντάλλαξε on air με κάποιους συνεργάτες της.

Μαζί με την Μίλαν έλαμψε και η Ντιλέτα Λεότα στο Σαν Σίρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Serie A: Ανέβηκε έκτη με πεντάρα η Μίλαν

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ