VIRAL

Ντιλέοτα Λεότα: "Θα ήθελα να πάρω συνέντευξη από Μέσι και Μπέκαμ"

Ντιλέοτα Λεότα: "Θα ήθελα να πάρω συνέντευξη από Μέσι και Μπέκαμ"

Αφότου μάγεψε το ιταλικό φίλαθλο κοινό, η εκρηκτική ρεπόρτερ Ντιλέτα Λεότα θέλησε να συστηθεί και στο αγγλικό, αποκαλύπτοντας μέσω της "Sun" τις επαγγελματικές φιλοδοξίες που έχει μέσα από το ποδόσφαιρο.

Η Ντιλέτα Λεότα είναι πλέον μία από τις πιο αναγνωρίσιμες γυναίκες δημοσιογράφους στην Ιταλία κάνοντας ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς βλέποντας πως η φήμη της έχει περάσει τα ιταλικά σύνορα.

Τρανή απόδειξη η συνέντευξη που παραχώρησε στην "Sun", με την 28χρονη δημοσιογράφο να μιλάει για το όνειρο που είχε από μικρή να ασχοληθεί με την ασπρόμαυρη στρογγυλή Θεά αλλά και την επιθυμία της να συναντηθεί στο μέλλον με μεγάλες μορφές του αθλήματος.

Ντιλέοτα Λεότα: "Θα ήθελα να πάρω συνέντευξη από Μέσι και Μπέκαμ"

"Δημοσιογράφος; Ήταν το όνειρό μου από τότε που ήμουν μικρό παιδί και έπαιρνα συνέντευξη από τους φίλους μου μετά από ποδοσφαιρικά παιχνίδια.

Την περασμένη εβδομάδα πήρα συνέντευξη από τον Ρατζά Ναϊνγκολάν στο Κάλιαρι και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω καλύτερα τον Βέλγο μέσο.

Έμεινα έκπληκτη από τη δύναμή του και την αγάπη του για την ομάδα του και τη ζωή. Εκτός από μεγάλους παίκτες είχα την ευκαιρία να γνωρίσω και επιτυχημένους προπονητές όπως οι Ζοζέ Μουρίνιο και Κάρλο Αντσελότι.

Ντιλέοτα Λεότα: "Θα ήθελα να πάρω συνέντευξη από Μέσι και Μπέκαμ"

Μία ημέρα θα ήθελα να πάρω συνέντευξη από παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό όπως οι Μέσι, Σέρχιο Ράμος, Σαλάχ, Κέιν, Νεϊμάρα αλλά και θρύλους της Premier League όπως οι Ντέιβιντ Μπέκαμ, Άλαν Σίρερ και Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Θα μου άρεσε να κάνω ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου όταν η Ιταλία θα κατακτήσει το επόμενο Μουντιάλ", τόνισε μεταξύ άλλων η Λεότα στη συνέντευξή της στην αγγλική εφημερίδα.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το πρόσφατο παράξενο περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του Νάπολι - Μπρέσια, με μερίδα οπαδών των παρτενοπέι να την πειράζουν με ένα σύνθημα για το καλλίγραμμο σώμα της.

"Υπήρχε μία παρεξήγηση. Οι οπαδοί της Νάπολι με υποστήριζαν καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και μετά τη νίκη της ομάδας τους ήθελαν να με πειράξουν. Η αντίδρασή μου είχε να κάνει με ειρωνία της στιγμής. Μερικές φορές φαίνεται πως ό,τι κάνω γίνεται viral".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ