ΣΤΗΛΕΣ

Ο δημοσιογράφος που δάκρυσε για την κατάκτηση του τίτλου από την Ρίβερ Πλέιτ!

Argentina's River Plate players hold the trophy aloft as they celebrate their victory in the Copa Libertadores final soccer match at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Monday, Dec. 10, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Argentina's River Plate players hold the trophy aloft as they celebrate their victory in the Copa Libertadores final soccer match at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Monday, Dec. 10, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Η κατάκτηση του Copa Libertadores από την Ρίβερ Πλέιτ έκανε έναν άνθρωπο να κλάψει σε... απευθείας μετάδοση: αυτόν που περιέγραψε το ματς για τον ραδιοφωνικό σταθμό των "εκατομμυριούχων" (VIDEO).

H Μπόκα Τζούνιορς "χτύπησε" πρώτη στον δεύτερο τελικό του Copa Libertadores με τον Μπενεβέντο, όμως η ομάδα που χαμογέλασε στο φινάλε ήταν η μεγάλη της αντίπαλος Ρίβερ, καθώς σκόραρε τρεις φορές (μία στην κανονική διάρκεια του αγώνα και δύο στην παράταση) και σήκωσε στον ουρανό της Μαδρίτης το βαρύτιμο τρόπαιο, για τέταρτη φορά μάλιστα στην ιστορία της.

Οι στιγμές για τους οπαδούς των "ερυθρόλευκων" του Μπουένος Άιρες ήταν μοναδικές και μία από τις πλέον χαρακτηριστικές περιπτώσεις "τρέλας" για χάρη τη Ρίβερ εκτυλίχτηκε στα δημοσιογραφικά.

Πρωταγωνιστής ο δημοσιογράφος που περιέγραψε το ματς για λογαριασμό του "Radio River Monumental", με τον ρεπόρτερ συνάμα φαν της Ρίβερ να κάνει την περιγραφή του αγώνα έχοντας την εικόνα της Παναγίας δίπλα του και στο φινάλε να ξεσπάει σε κλάματα, ευχαριστώντας τον πατέρα του, τη σύζυγό του και όλους όσοι άκουγαν την μετάδοση!

Photo Credits: AP Photo/Thanassis Stavrakis

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ