VIRAL

Ο Δρυμωνάκος αναβίωσε το χάλκινο στο Ντέμπρετσεν στην μπανιέρα του

Ο Δρυμωνάκος αναβίωσε το χάλκινο στο Ντέμπρετσεν στην μπανιέρα του

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος με τη βοήθεια της τεχνολογίας κατάφερε να αναβιώσει τον τελικό των 400μ. μεικτής ατομικής του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κολύμβησης του 2012 στην μπανιέρα του. (VIDEO)

Έχουμε δει πολλούς τρόπους για να περνά κάποιος την ώρα στο σπίτι του. Αυτό όμως που έκανε ο Γιάννης Δρυμωνάκος ήταν ότι καλύτερο έχουμε δει αυτές τις μέρες στα social media. Μία απαραίτητη εισαγωγή.

Ο Γιάννης Δρυμανώκος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης του 2012 που διεξήχθη στο Ντέμπρετσεν κατάφερε να κατακτήσει δύο μετάλλια αμφότερα χάλκινα.

Το πρώτο ήρθε στα 200μ. πεταλούδα και το δεύτερο στα 400μ. μικτής ατομικής. Ο Έλληνας κολυμβητής βρήκε τον τρόπο να αναβιώσει τον τελικό των 400μ. μικτής στην μπανιέρα του.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας έβαλε την περιγραφή της μάχης του με τους Λάσλο Τσεχ και Ντάβιντ Βεράστο και εκείνος κολύμπησε στα νερά της μπανιέρας του ή τουλάχιστον προσπάθησε να το κάνει.

Το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό. Ακριβώς από κάτω θα δείτε τόσο το βίντεο που έφτιαξε ο Γιάννης Δρυμωνάκος, όσο και εκείνο του τελικού.



TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ