VIRAL

Ο Φέρντιναντ έπαθε παράκρουση στο νικητήριο γκολ του Λούκας

Ο Φέρντιναντ έπαθε παράκρουση στο νικητήριο γκολ του Λούκας

Ο Λούκας τρέλανε όλη την Ευρώπη, ο Φέρντιναντ θα του ξέφευγε; Ο παλαίμαχος σταρ της Γιουνάιτεντ αντέδρασε φοβερά μετά το "χρυσό" γκολ του Βραζιλιάνου. Δείτε το viral video.

Κανείς δεν ξέρει από πού θα του έρθει στο φετινό Champions League και οι αντιδράσεις γίνονται viral, ειδικά όταν πρόκειται για ανθρώπους γνωστούς, όπως ο Ρίο Φέρντιναντ, τότε αυτομάτως όλη η φάση αποκτά διαφορετική αίγλη.

Πριν δείτε το video σκεφτείτε ότι ο παλαίμαχος αμυντικός φόρεσε τις φανέλες των Λιντς, Γιουνάιτεντ, Γουέστ Χαμ και βγαίνει στην τηλεόραση. Μπορείς όμως να συγκρατήσεις τα συναισθήματά σου σε στιγμές όπως εκείνη της Τετάρτης με το "χρυσό" γκολ του Μόουρα; Όχι...

Ο Φέρντιναντ, λοιπόν, πήρε τη φάση που τρελάθηκε και άρχισε να τα... σπάει στο μπουθ, κάνοντάς την Tweet, συνοδεύοντας, μάλιστα, με την εξής ρομαντική λεζάντα: " Εάν αγαπάς το ποδόσφαιρο θα καταλάβεις αυτό το συναίσθημα. Ουάου..."

Και επειδή σε τέτοιες περιπτώσεις τα λόγια είναι φτώχεια, απλά απολαύστε τι έκανε ο Ρίο όταν ο Λούκας έγραψε το τελικό 3-2 και παραλίγο να γκρεμίσει τον Γκλεν Χοντλ, την παλιά δόξα της Τότεναμ ο οποίος επίσης βρέθηκε... αλλού όταν η ομάδα του πέτυχε την μεγαλειώδη νίκη:

Διαβάστε ακόμη:
Άγιαξ - Τότεναμ 2-3: Το κλάμα των Ολλανδών, οι πανηγυρισμοί των Άγγλων
Τότεναμ: Η κατάρρευση και τα δάκρυα του Ποτσετίνο για την πρόκριση στον τελικό
Ο ήρωας Λούκας έκανε τον τραυματία Κέιν να σπριντάρει για να τον αποθεώσει
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ