ΣΤΗΛΕΣ

O Γιουλ βάζει τρίποντα και με κούκλες

O Γιουλ βάζει τρίποντα και με κούκλες

Ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης έβαζε το ένα μωρό μετά το άλλο στο καλάθι, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την εκτελεστική του δεινότητα.

Ο τρελός και παλαβός guard της Ρεάλ Μαδρίτης έγινε πρόσφατα πατέρας, με αποτέλεσμα η τελευταία τηλεοπτική του εμφάνιση να είναι εξ' ολοκλήρου αφιερωμένη σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής του. Βέβαια, το θέαμα δεν είναι και τόσο διασκεδαστικό, αν και η μεγαλύτερη μερίδα των θαυμαστών του έχει ξεκαρδιστεί από τα γέλια.

Τι έκανε λοιπόν ο Σέρχιο Γιουλ; Με την παρότρυνση του παρουσιαστή της ψυχαγωγικής εκπομπής «La Resistencia», στην οποία ήταν προσκεκλημένος, άρχισε να 'σουτάρει' κούκλες από τη σκηνή με στόχο να αναπαυτούν στην κούνια που δέσποζε ανάμεσα στο κοινό. Ακόμη και σε αυτή τη δοκιμασία, ο Γιουλ ήταν άχαστος αφού ευστόχησε τόσο κάτω από την πίεση του χρόνου όσο και κάτω από το ασφυκτικό μαρκάρισμα του παρουσιαστή.

Για τα 'ξεμαρκάριστα' σουτ, δεν χρειάζεται να γίνει κάποια επιπρόσθετη αναφορά. Ο Γιουλ τα έβαζε με παροιμιώδη άνεση και χαλαρότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ