VIRAL

Ο Ιμπραχίμοβιτς έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε φιλάθλους

Ο Ιμπραχίμοβιτς έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε φιλάθλους

Οι Los Angeles Galaxy αποκλείστηκαν στα ημιτελικά των playoffs της Δυτικής Περιφέρειας, με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μετά το τέλος του αγώνα να δείχνει τα γεννητικά του σε φιλάθλους των Los Angeles FC. (VIDEO)

Η σεζόν στο MLS ολοκληρώθηκε για τους Los Angeles Galaxy, αφού γνώρισαν την ήττα με 5-3 από τους συντοπίτες Los Angeles FC με 5-3 για τα ημιτελικά των playoffs της Δυτικής Περιφέρειας. Με τη λήξη της αναμέτρησης, ο σούπερ σταρ των Galaxy, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ήταν φανερά εκνευρισμός από τον αποκλεισμό, με αποτέλεσμα κάνει μία άσεμνη χειρονομία προς τους φιλάθλους των Los Angeles FC, οι οποίοι τον πίκαραν.

Συγκεκριμένα, ο Σουηδός επιθετικός, στο δρόμο προς τα αποδυτήρια, έδειξε τα γεννητικά του όργανα στους φίλους της αντίπαλης ομάδας, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε χαμογελώντας ειρωνικά. Μάλιστα, δεν αποκλείεται, ο συγκεκριμένος αγώνας να είναι κι ο τελευταίος του στο MLS, αφού έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ευρώπη, με αρκετές ομάδες να ενδιαφέρονται έντονα για την απόκτησή του.

Δείτε το video:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ