VIRAL

Ο Καρούζο έγινε... Γεωργίτσης για την κοπέλα του

Ο Καρούζο έγινε... Γεωργίτσης για την κοπέλα του
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο Άλεξ Καρούζο θύμισε μία ιστορική σκηνή του παλιού ελληνικού σινεμά με κάτι που συνέβη στην χθεσινή media day των Λος Άντζελες Λέικερς (VIDEO).

" Αυτή μέχρι και το μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις", είχε πει ο Γιάννης Βογιατζής στον Φαίδωνα Γεωργίτση στην ταινία "Οι θαλασσιές οι χάντρες" του 1967. Μία ιστορική κινηματογραφική ατάκα, που θα μπορούσε να έχει ειπωθεί και για τον Αλεξ Καρούζο . Βλέπετε, ο γκαρντ των Λος Άντζελες Λέικερς ξύρισε το δικό του μουστάκι αυτό το καλοκαίρι. Και το έκανε για την... δική του Ζωή Λάσκαρη.

Ο Καρούζο εμφανίστηκε στην χθεσινή media day των Λέικερς χωρίς μουστάκι και γενάκι για πρώτη φορά από τότε που εμφανίστηκε στο ΝΒΑ. Όταν ρωτήθηκε, λοιπόν, από τους δημοσιογράφους για τον λόγο που αποφάσισε να ξυριστεί, ο 25χρονος γκαρντ παραδέχτηκε ότι το έκανε επειδή δεν άρεσε ιδιαίτερα στην κοπέλα του.

" Το ξύρισα το καλοκαίρι επειδή δεν άρεσε ιδιαίτερα στην κοπέλα με την οποία έκανα σχέση πρόσφατα. Οπότε, πρέπει να επιλέξεις το στρατόπεδο σου. Οποιοσδήποτε άνδρας μπορεί να το επιβεβαιώσει αυτό", αποκρίθηκε ο Καρούζο, ο οποίος ήταν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της περσινής σεζόν στο Λος Άντζελες, έχοντας μάλλον απροσδόκητα 9,2 πόντους, 2,7 ριμπάουντ, 3,1 ασίστ και 1,0 κλέψιμο σε 21,2 λεπτά κατά μέσο όρο.

Δείτε τι είπε ο γκαρντ των Λέικερς στην media day της ομάδας:


Photo credits: AP Photo/Mark J. Terrill
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ