VIRAL

Ο Μανέ έκανε χαβαλέ για την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Liverpool's Sadio Mane celebrates after scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between West Ham United and Liverpool at the London Stadium in London, Monday, Feb. 4, 2019.(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Liverpool's Sadio Mane celebrates after scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between West Ham United and Liverpool at the London Stadium in London, Monday, Feb. 4, 2019.(AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Σαντιό Μανέ της Λίβερπουλ τρόλαρε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ήττα της από την Παρί Σεν Ζερμέν με 0-2 στο Ολντ Τράφορντ και θέλησε να κάνει πλάκα μέσω των social media.

Όρεξη για πλάκα είχε ο Σαντιό Μανέ της Λίβερπουλ μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Παρί Σεν Ζερμέν με 0-2 στο "Ολντ Τράφορντ" για τον πρώτο αγώνα της φάσης των "16" του Champions League.

Ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής των ρεντς παρακολούθησε το ματς των "κόκκινων διαβόλων" με τους Παριζιάνους και λίγο μετά το δεύτερο γκολ από την ομάδα του Τούχελ, ξεκίνησε το τρολάρισμα στο Instagram.

Αρχικά έβαλε ένα VIDEO με την τηλεόρασή του, τη στιγμή που έδειχνε τον πίνακα με το σκορ και αμέσως μετά έβαλε μια εικόνα να γελάει μαζί με τον προπονητή του, Γιούργκεν Κλοπ!

Θυμίζουμε πως η Λίβερπουλ παίζει στο "Ολντ Τράφορντ" με τη Γιουνάιτεντ στις 24 Φεβρουαρίου για την Premier League!

Ο Μανέ έκανε χαβαλέ για την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ