VIRAL

O Μέσι κάνει προπόνηση παρακολουθώντας... Μέσι!

O Μέσι κάνει προπόνηση παρακολουθώντας... Μέσι!

Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στην Αργεντινή για διακοπές όμως δεν σταματάει ποτέ να προπονείται και μάλιστα δουλεύει στο γυμναστήριο παρακολουθώντας τον... ίδιο στην τηλεόραση (PHOTOS)!

Οι ημέρες αυτές είναι οικογενειακές ακόμα και για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, όμως όταν έχουμε να κάνουμε με παίκτες υψηλού επιπέδου μη νομίζει κανείς πως αφήνουν τον εαυτό τους στην τύχη του και μακριά από την άθληση.

Πάρτε για παράδειγμα τον Λιονέλ Μέσι που βρίσκεται στην πατρίδα του στην Αργεντινή και θα επιστρέψει στην Βαρκελώνη στις 2 Ιανουαρίου για να ξαναμπεί σε ρυθμό προπονήσεων με την Μπαρτσελόνα.

Ναι μεν απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα αλλά ταυτόχρονα επισκέπτεται γυμαστήριο στο Ροσάριο για να προπονείται και να διατηρείται σε φόρμα.

Μία από τις επισκέψεις του σε αυτό την κατέγραψε μία γυναίκα που εργάζεται εκεί και προσέφερε μία από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες της χρονιάς καθώς την ώρα που έβγαζε φωτογραφίες με τον Pulga, εκείνος ήταν στο διάδρομο και παρακολουθούσε στην τηλεόραση τον εαυτό του εν δράσει με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

O Μέσι κάνει προπόνηση παρακολουθώντας... Μέσι!
O Μέσι κάνει προπόνηση παρακολουθώντας... Μέσι!

Μάλιστα, στις δύο φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Μέσι βλέπει τον... Μέσι την ώρα που κάνει τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό δείχνοντας προς τον ουρανό: κίνηση που είναι αφιερωμένη για τη γιαγιά του, Σέλια Ολιβέιρα Κουτσιτίνι, που έφυγε από τη ζωή πριν μερικά χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κορυφαίος σε γκολ και ασίστ μέσα στη δεκαετία ο Μέσι
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ