VIRAL

Ο Νεϊμάρ πετά στα σκουπίδια τη φανέλα της Παρί στο viral video της χρονιάς!

Ο Νεϊμάρ πετά στα σκουπίδια τη φανέλα της Παρί στο viral video της χρονιάς!

Ο Νεϊμάρ κάνει ό,τι μπορεί για να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν και να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα fake video με τον Βραζιλιάνο που κάνει θραύση στα social media!

Το γυαλί στις σχέσεις του Νεϊμάρ και της Παρί Σεν Ζερμέν όχι μόνο έχει θρυμματιστεί την τελευταία διετία που είναι κάτοικος Παρισιού αλλά έχει γίνει χίλια κομμάτια, και πλέον ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ πιέζει με όποια μέσα έχει στη διάθεσή του για να παραχωρηθεί άμεσα στην Μπαρτσελόνα.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που δεν εμφανίστηκε στην πρώτη συγκέντρωση των Παριζιάνων ενόψει της νέας σεζόν, με τους Γάλλους να γλιτώνουν μάλιστα το "τρελό" μπόνους των 375.000 ευρώ που του δίνουν κάθε μήνα για την καλή συμπεριφορά του απέναντι στο κλαμπ.

Είναι δε τόσο δύσκολο να αναστραφεί το κλίμα και να παραμείνει ο "Νέι" στο "Παρκ Ντε Πρενς" ώστε να κυκλοφορήσει μέσω των social media ένα fake video με πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ και να κάνει θραύση τις τελευταίες ώρες, για να γίνει θέμα ακόμα και στην καταλανική "Sport".

Χάρη στο μοντάζ που έχει γίνει στο video, βλέπουμε κάποιους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν να δίνουν ασίστ μία φανέλα της ομάδας ο ένας στον άλλο, με τον Νεϊμάρ να γίνεται κάποια στιγμή κάτοχος της φανέλας και να σταματάει το παιχνίδι πετώντας επιδεικτικά τη φανέλα σε... κάδο απορριμμάτων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στα χαρακώματα με Παρί ο πατέρας του Νεϊμάρ, διαψεύδει τους ισχυρισμούς
Ο Νεϊμάρ ζήτησε να φύγει από την Παρί εδώ και μία εβδομάδα
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ