VIRAL

Ο Ντε Λιχτ σταμάτησε το ποδόσφαιρο και παίζει πινγκ-πονγκ!

Ο Ντε Λιχτ σταμάτησε το ποδόσφαιρο και παίζει πινγκ-πονγκ!

Η ποδοσφαιρική δράση στην Ιταλία σταμάτησε λόγω της έξαρσης του κορονοϊού και ο Ματάις Ντε Λιχτ βρήκε τρόπο να μείνει σε φόρμα: παίζοντας πινγκ-πονγκ (VIDEO).

Ο κορονοϊός έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του στην Ιταλία αναγκάζοντας όλους τους κατοίκους της γειτονικής χώρα να ζουν με το φόβο και πλέον αυτό που σκέφτονται όλοι είναι το πότε θα επανέλθει η ζωή τους σε φυσιολογικό επίπεδο, όπως ήταν πριν.

Μεταξύ των ανθρώπων που έχουν βγει από το πρόγραμμά τους αυτή την εποχή είναι και οι ποδοσφαιριστές, με την Serie A να κατεβάζει ρολά μέχρι τις 3 Απριλίου και τις ομάδες να μην κάνουν καν προπονήσεις για μερικές ημέρες και το γεγονός αυτό τους έχει δώσει άπλετο ελεύθερο χρόνο εντός σπιτιού.

Πώς τον διαχειρίζονται; Πάντως όχι παίζοντας ποδόσφαιρο, με τον Ματάις Ντε Λιχτ να είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα χαλαρώνοντας με πινγκ-πονγκ. Απέναντί του είχε τη σύντροφό του Άνεκε Μόλεναρ, η οποία ανέβασε το σχετικό video στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram προτρέποντας τους ακόλουθούς της να μαντέψουν το νικητή της κόντρας.

Επειδή όμως η ασπρόμαυρη στρογγυλή Θεά δεν λείπει ποτέ από το μυαλό των παικτών, αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολλανδός διεθνής στόπερ κόντραρε τη σύντροφό του στο πινγκ-πονγκ φορώντας τη φανέλα της ομάδας του, της Γιουβέντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ