Ο Πίτερ Σμάιχελ απολαμβάνει τη ζωή μετά την τεράστια καριέρα του, περνάει καλά και ετοιμάζεται να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Λάουρα φον Λίντολμ. (PHOTOS)

Από το 2003 έχει κρεμάσει τα γάντια του έπειτα από δυο δεκαετίες μυθικής καριέρας ως τερματοφύλακας, με αποκορύφωμα την περίοδο που κάθισε στα γκολπόστ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 1991 ως το 1999.

ADVERTISING

Ο Πίτερ Σμάιχελ είναι πλέον 55 ετών και απολαμβάνει τη ζωή. Λεφτά έχει με το τσουβάλι, στο πλάι του έχει μια καλλονή, την Λάουρα φον Λίντολμ, η οποία με τίποτα δεν φαίνεται ότι είναι 46 ετών και μαζί περνάνε καλά.

Inline Image

Ο Δανός αποφάσισε να αρραβωνιαστεί με την εκλεκτή της καρδιάς του, όπερ σημαίνει ότι δεν θα αργήσουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η πρόταση γάμου έγινε κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους στις Μαλδίβες.

ADVERTISING

Η Λίντολμ είπε βέβαια το "ναι" και οι δυο τους μοιράστηκαν στα social media τα χαρμόσυνα νέα. Είναι μαζί, είναι ευτυχισμένοι και δεν το κρύβουν...

"Το φως μου, η αγάπη μου... Ναι, ναι, ναι", έγραψε στο Instagram, δείχνοντας το δαχτυλίδι που της προσέφερε ο Πίτερ Σμάιχελ. και ο ίδιος ανέφερε: "Οπότε, αυτό με κάνει τον εκλεκτό".

Inline Image