VIRAL

Ο Πογκμπά νίκησε τον Ιμπραχίμοβιτς στο Bottle Cap Challenge

Manchester United's Zlatan Ibrahimovic, left, and Paul Pogba leave the field for halftime during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Jan. 15, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Zlatan Ibrahimovic, left, and Paul Pogba leave the field for halftime during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Jan. 15, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Η δοκιμασία "Bottle Cap Challenge" αρχίζει να εξαπλώνεται μέσω των social media και ένας από τους θιασώτες της είναι και ο Πολ Πογκμπά που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Ιμπραχίμοβιτς.

Η νέα μόδα της εποχής με επίκεντρο τα social media αποκαλείται "Bottle Cap Challenge" : ένα παιχνίδι ουσιαστικά που ο καθένας έχει στόχο να χτυπήσει ένα μπουκάλι με κλωτσιά ώστε να καταφέρει με ένα μόνο χτύπημα να κάνει το καπάκι να βγει.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ήταν από τους πρώτους που δοκίμασε τις δυνάμεις του και τα κατάφερε, γεγονός που τον χαροποίησε σε τέτοιο βαθμό ώστε να "πετάξει το μπαλάκι" στον Πολ Πογκμπά και να ζητήσει από τον πρώην συμπαίκτη του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δοκιμάσει το ίδιο.

Αυτό έγινε και μάλιστα ήταν ακόμα πιο πετυχημένη η εφαρμογή του χτυπήματος, με τον Πογκμπά να καταφέρνει με μία μόνο κλωτσιά να ανοίξει τα καπάκια σε δύο μπουκάλια και να προτρέπει τους επόμενους να επαναλάβουν τη σπουδαία κίνησή του με ανάλογη επιτυχία.

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ