VIRAL

Ο Ρονάλντο άρχισε τις διακοπές του στην Ελλάδα!

Portugal's Cristiano Ronaldo holds the trophy as he celebrates with his coach Fernando Santos winning the UEFA Nations League final soccer match between Portugal and Netherlands at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Sunday, June 9, 2019. Portugal won 1-0. (AP Photo/Martin Meissner)
Portugal's Cristiano Ronaldo holds the trophy as he celebrates with his coach Fernando Santos winning the UEFA Nations League final soccer match between Portugal and Netherlands at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Sunday, June 9, 2019. Portugal won 1-0. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Nations League, ο Κριστιάνο Ρονάλντο άρχισε επίσημα τις οικογενειακές διακοπές του, επιλέγοντας την Ελλάδα για δεύτερο στη σειρά καλοκαίρι!

Η πρώτη του σεζόν στην Ιταλία με τη φανέλα της Γιουβέντους τον βρήκε να κατακτάει δύο τίτλους, το πρωτάθλημα και το Σούπερ Καπ, ενώ το φινάλε της σεζόν είχε και τρίτο τρόπαιο στο... μενού, με την κατάκτηση του Nations League με τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας.

Η δύσκολη και απαιτητική ωστόσο σεζόν που βίωσε ανήκει οριστικά στο παρελθόν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος άρχισε επίσημα τις διακοπές του την Τετάρτη (12/6) ανεβάζοντας φωτογραφία από το αεροδρόμιο "Μπαράχας" της Μαδρίτης.

Δίπλα του στο πρώτο ταξίδι στο πλαίσιο των διακοπών του ήταν η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ και τα παιδιά τους, με τον Ρονάλντο να σχολιάζει "Ώρα για ξεκούραση με την καλύτερη παρέα" και τη σύντροφό του να προσθέτει "Καλή ημέρα με αγάπη".

Ο Ρονάλντο άρχισε τις διακοπές του στην Ελλάδα!

Λίγη ώρα αργότερα μάλιστα, το πανέμορφο μοντέλο ανέβασε φωτογραφία μέσω Instastory από τις πρώτες ώρες χαλάρωσης στο πλαίσιο των φετινών καλοκαιρινών διακοπών της.

Ο Ρονάλντο άρχισε τις διακοπές του στην Ελλάδα!

Όσο για την πρώτη στάση του "CR7"; Φαίνεται πως η Ελλάδα του άφησε πολύ καλές εντυπώσεις καθώς για δεύτερο διαδοχικό καλοκαίρι θα περάσει μερικές ημέρες χαλάρωσης στην Μεσσηνία και συγκεκριμένα στην Costa Navarino.

Δεν θα είναι μάλιστα ο μοναδικός ποδοσφαιρικός σταρ που θα κάνει διακοπές στο συγκεκριμένο μέρος καθώς το επέλεξε και ο άλλοτε συμπαίκτης του στην Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρόος!

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρονάλντο και Χεορχίνα φιλήθηκαν κρατώντας μαζί το τρόπαιο
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ