VIRAL

Ολυμπιακός: Με φανέλα της Φενέρμπαχτσε στην Πόλη ο Βαλμπουενά

CHAMPIONS LEAGUE / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÏÓÖÐ - ÂÉÊÔÏÑÉÁ ÐËÆÅÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÏÓÖÐ - ÂÉÊÔÏÑÉÁ ÐËÆÅÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Ματίε Βαλμπουένα ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram, όπου φαίνεται να έχει πάρει μαζί στη βαλίτσα του μία φανέλα της Φενέρμπαχτσε, ενόψει του αποψινού αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπασακσεχίρ (07/08, 20:45).

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Τετάρτης (07/08, 20:45) την Μπασακσεχίρ στην Κωνσταντινούπολη για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα playoffs της κορυφαίας τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όπως φαίνεται, οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν στα πλευρό τους τους φιλάθλους της Φενέρμπαχτσε, αφού είναι η γνωστή η αγάπη τους για τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην ομάδα με μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram, όπου φαίνεται να έχει στη βαλίτσα του, πέρα από τη φανέλα του Ολυμπιακού, και μία της Φενέρ.

"Δεν μπορούσα να ταξιδέψω στην Κωνσταντινούπολη χωρίς τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε στις αποσκευές μου. Ευχηθείτε μου καλή τύχη", αναφέρει το μήνυμα του 34χρονου εξτρέμ.

Δείτε την ανάρτηση:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ