VIRAL

Πάτρικ Ογκουνσότο: Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Πάτρικ Ογκουνσότο: Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Ο παρουσιαστής του Survivor, Σάκης Τανιμανίδης, ανακοίνωσε επίσημα πως ο αγαπημένος των Ελλήνων φιλάθλων, Πάτρικ Ογκουνσότο, ετοιμάζεται να μπει στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor.

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο, ο πρώην επιθετικός του Εργοτέλη, του ΟΦΗ, του Ολυμπιακού Βόλου και πολλών άλλων ομάδων, ετοιμάζεται να γίνει... Survivor, αφού θα συμμετάσχει στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στόχος του είναι να βοηθήσει την ελληνική ομάδα στα αγωνίσματα, καθώς διαθέτει όλα αθλητικά προσόντα που απαιτούνται.

Πάτρικ Ογκουνσότο: Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρεις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην χώρα μας ήρθε... αμούστακο παιδί και σίγουρα ξέρουμε πολλά γι' αυτόν. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια που δεν είναι τόσο γνωστά όπως τα παρακάτω...

1. Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε πάρα πολλές ομάδες. Συγκεκριμένα, έχει αλλάξει την φανέλα 16 ομάδων (11 ελληνικές) μέσα σε 18 χρόνια! (Τζούλιους Μπέργκερ Λάγος, Πανηλειακός, ΑΠΟΕΛ, Εργοτέλης, Βέστερλο, ΟΦΗ, Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, Ακζάγικ, Αναγέννηση Επανομής, Ολυμπιακός Βόλου, Αχαρναϊκός, ΑΕ Ερμιονίδας, Δόξα Τριλόφου, Μακεδονικός, Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, Π.Ο.Μουδανιών)

2. Ο πατέρας του δεν ζει, έχει πεθάνει όταν αυτός ήταν σε μικρή ηλικία. Μεγάλωσε δύσκολα στη Νιγηρία, πιο συγκεκριμένα στο Λάγος, έχοντας δίπλα του την μητέρα και τις πέντε αδελφές του.

Πάτρικ Ογκουνσότο: Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρεις

3. Όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος, η πρώτη ελληνική ομάδα που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για να τον φέρει να αγωνιστεί στην χώρα μας ήταν ο Παναθηναϊκός, όταν ο ίδιος ήταν 17 ετών!

4. Την πρώτη του χρονιά στον Εργοτέλη, ο αείμνηστος Ευγένιος Γκέραρντ με τον Γιώργο Σουλτάτο (πρώην παράγοντας της ομάδας) είχαν βάλει στοίχημα για το αν θα βάλει πάνω από 15 γκολ στη χρονιά ο Ογκουνσότο. Τελικά πέτυχε 30 (!), ο Γκέραρντ κέρδισε το στοίχημα και ο Πάτρικ εξασφάλισε 15 μπουκάλια ουίσκι, κερασμένα όλα από τον Γιώργο Σουλτάτο.

5. Αγαπάει τόσο πολύ την χώρα μας, που όπου και να πάει στο εξωτερικό λέει πως είναι Έλληνας και συγκεκριμένα Κρητικός!

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ