VIRAL

Ποδοσφαιριστής μηνύει τη μητέρα του για κλοπή 6 φανελών!

Frankfurt's Danny da Costa, right, celebrates after scoring his side's third goal during the Europa League play-off, second leg soccer match between Eintracht Frankfurt and Strasbourg at the Commerzbank Arena in Frankfurt, Germany, Thursday, Aug. 29, 2019. (AP Photo/Michael Probst)
Frankfurt's Danny da Costa, right, celebrates after scoring his side's third goal during the Europa League play-off, second leg soccer match between Eintracht Frankfurt and Strasbourg at the Commerzbank Arena in Frankfurt, Germany, Thursday, Aug. 29, 2019. (AP Photo/Michael Probst) AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Ένα απίστευτο ποδοσφαιρικό σίριαλ διαδραματίζεται αυτή την εποχή, με τον Ντάνι Ντα Κόστα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης να σέρνει στα δικαστήρια τη μητέρα του κατηγορώντας την πως του έχει κλέψει φανέλες!

Ο Ντάνι Ντα Κόστα είναι γνωστός στο γερμανικό ποδοσφαιρικό κοινό από την παρουσία του στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης από το καλοκαίρι του 2017 και μετά (51 συμμετοχές - 3 γκολ στο πρωτάθλημα), τώρα όμως η φήμη του εξαπλώνεται εκτός των γερμανικών συνόρων για λόγο που δεν έχει να κάνει με την παρουσία του στο χορτάρι.

Ουσιαστικά, ο κόσμος των social media συζητάει πολύ για αυτόν καθώς σε λίγες ημέρες από τώρα, στις 27 του μήνα, θα βρεθεί σε δικαστήριο στην Κολωνία, όπου θα εξεταστεί η υπόθεσή του, που έχει να κάνει με την κλοπή έξι ποδοσφαιρικών εμφανίσεων.

Αντίδικοι είναι ο 26χρονος ποδοσφαιριστής και η μητέρα του (!), με τον Γερμανό δεξιό μπακ να κατηγορεί την μητέρα του πως του έχει κλέψει έξι φανέλες από της Μπάγερ Λεβερκούζεν από την εποχή που ήταν στα τμήματα υποδομής του συλλόγου και την ίδια να υποστηρίζει πως οι φανέλες ήταν δώρο του γιου της.

Μένει να δούμε τι θα αποφανθεί η γερμανική δικαιοσύνη, για μία υπόθεση που ομολογουμένως είναι κομμένη και ραμμένη να παιχτεί κάποια στιγμή στους κινηματογράφους...

Photo Credits: AP Photo/Michael Probst

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ