VIRAL

Ρεάλ: Πήγε στην παρουσίαση του Αζάρ με φανέλα Μπαρτσελόνα!

Belgium forward Eden Hazard takes a snapshot with a cell phone during his official presentation after signing for Real Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Thursday, June 13, 2019. Real Madrid announced last week that it had acquired the 28-year-old Belgian playmaker from Chelsea for a reported fee of around 100 million euros ($113 million) plus variables, making him the club's most expensive signing ever. (AP Photo/Manu Fernandez)
Belgium forward Eden Hazard takes a snapshot with a cell phone during his official presentation after signing for Real Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Thursday, June 13, 2019. Real Madrid announced last week that it had acquired the 28-year-old Belgian playmaker from Chelsea for a reported fee of around 100 million euros ($113 million) plus variables, making him the club's most expensive signing ever. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ένα τρομερό σκηνικό έλαβε χώρα στις εξέδρες του "Μπερναμπέου" κατά την παρουσίαση του Εντέν Αζάρ, με οπαδό να εμφανίζεται με φανέλα της Μπαρτσελόνα και να γίνεται αντικείμενο κατακραυγής (VIDEO).

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτης με κάθε επισημότητα τον Εντέν Αζάρ και οι οπαδοί της φρόντισαν να κάνουν τον Βέλγο να νιώσει με το καλημέρα πως βρίσκεται στο σπίτι του, με ένα τεράστιο πλήθος 50.000 ανθρώπων να παίρνει θέση στις εξέδρες του "Μπερναμπέου" και να τον επευφημεί σε κάθε του ενέργεια πάνω στο χορτάρι.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας πήγαν στο γήπεδο για να χειροκροτήσουν το νέο μεγάλο αστέρι που για χάρη του ο Φλορεντίνο Πέρεθ δαπάνησε πάνω από 100.000.000 ευρώ για να τον πάρει από την Τσέλσι και ενδεικτική του πανηγυρικού κλίματος που επικρατούσε ήταν και η "όλα" που έκανε κάποια στιγμή την εμφάνισή της στις εξέδρες.

Εκεί όμως έλαβε χώρα και ένα τρομερό και όχι και τόσο συνηθισμένο περισταστικό, με έναν οπαδό να αποφασίζει να κάνει τη διαφορά στο γήπεδο με την ενδυματολογική του επιλογή.

Και αυτό γιατί εμφανίστηκε φορώντας μπλαουγκράνα φανέλα της μεγάλης αντιπάλου της Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να γίνει γρήγορα αντιληπτός και να αναγκαστεί να την βγάλει ύστερα από έντονες αποδοκιμασίες που ακούστηκαν εις βάρος του.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οπαδοί της Ρεάλ στην παρουσίαση Αζάρ: "Θέλουμε τον Εμπαπέ"
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ