ΣΤΗΛΕΣ

Ρίβερ - Μπόκα: Ο Γκριεζμάν στο γήπεδο με φανέλα της Μπόκα!

Atletico forward Antoine Griezmann after scoring his side's second goal during a Group A Champions League soccer match between Atletico Madrid and Monaco at the Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Atletico forward Antoine Griezmann after scoring his side's second goal during a Group A Champions League soccer match between Atletico Madrid and Monaco at the Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Αντουάν Γκριεζμάν φοράει τα ερυθρόλευκα της Ατλέτικο Μαδρίτης όμως η ομάδα που υποστηρίζει έμπρακτα στον τελικό του Libertadores είναι η Μπόκα Τζούνιορς. Δείτε PHOTOS+VIDEO.

Το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" φιλοξενεί τον δεύτερο τελικό του Copa Libertadores και δεν θα μπορούσε από αυτό το μεγάλο ραντεβού της Ρίβερ με την Μπόκα στην Μαδρίτη να λείπουν οι ποδοσφαιρικοί εκπρόσωποι της ισπανικής πρωτεύουσας.

Αρκετοί από τους παίκτες της Ρεάλ και της Ατλέτικο είχαν προσκλήσεις για το ματς και κάπως έτσι βρήκαν θέση σε μπουθ του "Μπερναμπέου" δύο από τα μεγάλα αστέρια της ομάδας του Σιμεόνε: οι Ντιέγκο Γκοντίν και Αντουάν Γκριεζμάν.

Εκείνος βέβαια που έκλεψε την παράσταση ήταν ο δεύτερος, με τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή να επιλέγει να αποκαλύψει την ομάδα που στηρίζει για την κατάκτηση του τροπαίου, φορώντας φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς.

"Ξεχωριστό βράδυ. Αγαπώ το ποδόσφαιρο", έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Γκριεζμάν, με το σχόλιο αυτό να συνοδεύει μία φωτογραφία του όπου φοράει τη φανέλα των "σενέισες".

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Γκριεζμάν έφτασε στο σημείο να αποδοκιμάσει τη στιγμή που οι παίκτες της Ρίβερ βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο του "Μπερναμπέου" για την προθέρμανσή τους!

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ