VIRAL

Η νέα πολυτελής βίλα του Εμενίκε στη Νιγηρία και ο πίνακας του Γεκινί (PHOTOS, VIDEOS)

Η νέα πολυτελής βίλα του Εμενίκε στη Νιγηρία και ο πίνακας του Γεκινί (PHOTOS, VIDEOS)

Ο Εμάνουελ Εμενίκε, πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, αγόρασε βίλα στη Νιγηρία, την οποία φρόντισε να δείξει στους χιλιάδες ακολούθους του στο instagram. (PHOTOS, VIDEOS)

Η καριέρα του Εμάνουελ Εμενίκε μπορεί να έχει πάρει την κατηφόρα, αλλά τα χρήματα που έχει βγάλει όλα αυτά τα χρόνια ο Νιγηριανός επιθετικός προφανώς και του αρκούν για να περάσει με άνεση το υπόλοιπο της ζωής του.

Ο 31χρονος πρώην φορ του Ολυμπιακού αγόρασε βίλα στην πατρίδα του, στην πόλη Owerri, και τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, Iheoma, Μις Νιγηρία 2014, φρόντισαν να βγάλουν φωτογραφίες και videos, τα οποία στη συνέχεια ανέβασαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Παρότι δεν έχει γίνει γνωστό πόσα χρήματα δαπάνησε ο Αφρικανός για την αγορά του, στα ρεπορτάζ της Νιγηρίας γίνεται λόγος για "εκατομμύρια νάιρα" (1 νάιρα ισοδυναμεί με 0,0024€). Μέσα στη βίλα, ο Εμενίκε έχει τοποθετήσει πίνακες με ποδοσφαιριστές - θρύλους της χώρας του όπως οι Ρασίντ Γεκινί, Samuel Okwaraji, Stephen Keshi, αλλά και δική του φωτογραφία!

Η σύζυγος του Εμενίκε έγραψε στον λογαριασμό της: " Ένα κάστρο για τον βασιλιά και τη βασίλισσα. Κι όμως, αυτές οι εικόνες αδικούν το σπίτι".

Η νέα πολυτελής βίλα του Εμενίκε στη Νιγηρία και ο πίνακας του Γεκινί (PHOTOS, VIDEOS)

Ο Εμενίκε, ο οποίος στον Ολυμπιακό πρόλαβε να καταγράψει 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις το πρώτο μισό της σεζόν 2017-2018, είχε δοθεί εσχάτως δανεικός στη Λας Πάλμας, η οποία υποβιβάστηκε και πλέον μετέχει στη Segunda Division. Εφέτος δεν έχει ομάδα, έχοντας περάσει παλαιότερα μεταξύ άλλων από Σπαρτάκ Μόσχας, Αλ Αΐν, Γουέστ Χαμ και Φενέρμπαχτσε.





TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ