VIRAL

Κριστιάνο Ρονάλντο: Τον ακολουθεί στο Instagram το 15% των χρηστών!

Juventus forward Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League group H soccer match between Juventus and Manchester United at the Allianz stadium in Turin, Italy, Wednesday, Nov. 7, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus forward Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League group H soccer match between Juventus and Manchester United at the Allianz stadium in Turin, Italy, Wednesday, Nov. 7, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεπέρασε τους 150.000.000 followers στο Instagram και είναι ενδεικτικό πως τον ακολουθεί το 15% των χρηστών, όντας φυσικά στην κορυφή της λίστας των διασήμων.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πιθανότατα το πιο ισχυρό brand name στον παγκόσμιο αθλητισμό. Πέραν του ότι είναι ένας τρομερός ποδοσφαιριστής και αναμφίβολα από τους καλύτερους του κόσμου, έχει και φανατικούς θαυμαστές, οι οποίοι θέλουν συνεχώς να μαθαίνουν τα πάντα γύρω από τη ζωή του.

Έτσι, λοιπόν, έφτασε να είναι στην κορυφή της λίστας των διασήμων με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram. Ήταν εδώ και καιρό, αλλά έγινε ο πρώτος που ξεπέρασε τους 150.000.000 followers και αυτό δείχνει πολλά.

Αυτό σημαίνει ότι τον επιθετικό της Γιουβέντους ακολουθεί το 15% του συνολικού αριθμού των χρηστών του Instagram που υπολογίζεται σε 1.000.000.000. Ο ίδιος ακολουθεί μόλις 421 χρήστες, ένω έχει πραγματοποιήσει -ως τώρα- 2.441 δημοσιεύσεις.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Τον ακολουθεί στο Instagram το 15% των χρηστών!

Η "εκτόξευση" συνέβη τα τελευταία δύο χρόνια. Τον Μάιο του 2017, έγινε ο πρώτος αθλητής που ξεπέρασε το όριο των 100.000.000 followers, αλλά δεν έμεινε εκεί και ο αριθμός συνέχισε να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Το φράγμα των 100 εκατ. στο Instagram έχουν περάσει από το 2010 μόλις 13 λογαριασμοί, μεταξύ αυτών και οι Νεϊμάρ, Μέσι.

Πρώτος είναι και στο twitter ο Ρονάλντο, μετρώντας 75.000.000 ακολούθους και βάζει πλώρη για πολλούς περισσότερους τα επόμενα χρόνια. Η επίδρασή του είναι μοναδική και αυτό αποτυπώνεται πλήρως στα νούμερα. Ο Ρονάλντο έχει φανατικούς θαυμαστές και φανατικούς πολέμιους, όπως όλοι οι κορυφαίοι...

AP Photo/Antonio Calanni

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ