ΣΤΗΛΕΣ

Ο Παπαπέτρου έσβησε τις φωτογραφίες του με τον Ολυμπιακό

Ο Παπαπέτρου έσβησε τις φωτογραφίες του με τον Ολυμπιακό

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ένα από τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν το καλοκαίρι, διέγραψε από τον λογαριασμό του στο Instagram τις περισσότερες από τις "ερυθρόλευκες" φωτογραφίες του.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου το καλοκαίρι αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και η απόφασή του αποτέλεσε ένα από τα κεντρικά θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα. Έτσι κι αλλιώς, κάθε φορά που ένας παίκτης των "αιωνίων" αντιπάλων αλλάζει στρατόπεδο γίνεται "ντόρος" και η περίπτωση του Ιωάννη Παπαπέτρου δεν αποτέλεσε την εξαίρεση.

Ο 24χρονος διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού μάλιστα το Σάββατο (29/9) "ανανέωσε" το προφίλ του στο Instagram διαγράφοντας τις περισσότερες φωτογραφίες του με τα "ερυθρόλευκα".

Ο "Πάπι" άφησε στον... αέρα του διαδικτύου μόλις τρεις φωτογραφίες που θυμίζουν το "ερυθρόλευκο" παρελθόν του. Η πρώτη είναι από το μακρινό Δεκέμβριο του 2013, η δεύτερη από τον Φεβρουάριο του 2014 και η τρίτη είναι μία selfie του που έβγαλε με τον αδελφικό του φίλο, Κώστα Παπανικολάου τον Απρίλιο.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου πάντως δεν έχει σβήσει φωτογραφίες από προσωπικές του στιγμές με τους πρώην συμπαίκτες του.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ