VIRAL

Πετρούνιας: Η τρυφερή ανάρτηση με την κόρη του

Πετρούνιας: Η τρυφερή ανάρτηση με την κόρη του

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του και υποσχέθηκε να της μάθει να κάνει κρίκους. (Photo)

Μπορεί ακόμα να μην είναι σε θέση να καταλάβει όλα όσα έχει πετύχει ο πατέρας και η μητέρα της στη γυμναστική, ωστόσο είναι σίγουρο πως κάποια ημέρα θα συμβεί αυτό. Ο λόγος για την κόρη του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση.

Η μικρή Σοφία διανύει τους πρώτους μήνες της ζωής της, ωστόσο ήδη έχει αποκτήσει μια πρώτη επαφή με τα όργανα γυμναστικής έχοντας πάντα τη βοήθεια των γονιών της.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέβασε μία φωτογραφία με πρωταγωνιστή εκείνον και την κόρη του που επεξεργάζεται τους κρίκους γράφοντας: "Μπορεί να μην ασχοληθείς ποτέ με τους Κρίκους αλλά σίγουρα θα σου μάθω τι είναι!".

Η αλήθεια είναι πως σε παλαιότερη συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει ο Λευτέρης Πετρούνιας μας είχε μιλήσει για το όνειρό του. "Να παίρνω μετάλλια και να με βλέπει το παιδί που θέλω να αποκτήσω. Γιατί δεν θέλω να κάνω παιδί στα σαράντα μου. Θέλω να κάνω όσα περισσότερα μπορώ. Θέλω όταν σταματήσω το παιδί μου να με θυμάται. Όχι για μένα, αλλά για εκείνο. Γιατί θυμάμαι πόσο θαύμαζα εγώ τον πατέρα μου και θα ήθελα το παιδί μου να με θαυμάζει για να γίνει καλύτερος άνθρωπος. Γιατί όταν έχεις πρότυπο προσπαθείς να μοιάσεις σε κάτι και αυτή η προσπάθεια είναι που σε βελτιώνει ως άνθρωπο" μας είχε πει τότε ο κορυφαίος γυμναστής.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ