ΣΤΗΛΕΣ

Χριστούγεννα με Νταβίντ Λουίζ στο Λονδίνο ο Κατσουράνης

ΕΚΔΗΛΩΣΗ / 35α ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ / 35α ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Κατσουράνης πέρασε τις εφετινές γιορτές των Χριστουγέννων παρέα με τον Βραζιλιάνο διεθνή της Τσέλσι, Νταβίντ Λουίζ. Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram ο "Κατσούρ". (PHOTO)

Κατά τη θητεία του στη Μπενφίκα ο Κώστας Κατσουράνης (2006-2009) συνυπήρξε με τον Νταβίντ Λουζί, τον διεθνή Βραζιλιάνο μεσοαμυντικό, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στην Τσέλσι. Ο πρώτην τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής εξακολουθεί και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον 30χρονο μεσοαμυντικό και φρόντισαν να σμίξουν αυτές τις μέρες.

Ο "Κατσούρ" ταξίδεψε στο Λονδίνο για τα Χριστούγεννα, όπου συνάντησε τον Νταβίντ Λουίζ. Μάλιστα ανέβασε σχετική φωτογραφία στο instagram από την κοινή τους έξοδο. Δείτε τη:

Χριστούγεννα με Νταβίντ Λουίζ στο Λονδίνο ο Κατσουράνης

Όλα τα λεφτά ήταν βέβαια το σχόλιο ενός follower του Κατσουράνη στο instagram, ο οποίος έγραψε για τον Νταβίντ Λουίζ, που μετρά 56 συμμετοχές με την εθνική Βραζιλίας, 219 με την Τσέλσι και 89 με την Παρί: "Αυτός με Λουμπαρδέα, φοβερό δίδυμο θα ήταν". Ο Λουμπαρδέας είναι αμυντικός της Παναχαϊκής, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Football League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ