Η αδελφή του Εμιλιάνο Σάλα ανέβασε μια ανατριχιαστική φωτογραφία με το σκυλί του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, το οποίο κάθεται μπροστά στο παράθυρο και τον περιμένει να επιστρέψει.

O Αργεντινός επιθετικός της Κάρντιφ, Εμιλιάνο Σάλα, παραμένει αγνοούμενος μετά την πτώση του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε, με τα συντρίμμια του αεροπλάνου να βρίσκονται στο βυθό της θάλασσας σε βάθος 65 μέτρων.

ADVERTISING

Υπενθυμίζουμε πως το μοιραίο αεροσκάφος βρέθηκε την Κυριακή (3/2) το πρωί με τον υπεύθυνο των ερευνών, Ντέιβιντ Μερνς, να ενημερώνει σχετικά τις οικογένειες του Σάλα και του πιλότου.

Η αδερφή του ποδοσφαιριστή, Ρομίνα Σάλα, ανέβασε μια φωτογραφία με τον σκύλο του άτυχου ποδοσφαιριστή, ο οποίος τον περιμένει στο παραθύρο να επιστρέψει. "Σε περιμένει και η Νάλα", έγραψε η Ρομίνα στην ανατριχιαστική φωτογραφία.

ADVERTISING

Υπενθυμίζουμε ότι το μοιραίο αεροπλάνο χάθηκε από τα ραντάρ στις 21 Ιανουαρίου και από τότε χρειάστηκε να συνδράμουν πολλοί ποδοσφαιρικοί σταρ ώστε να μπορέσουν συνεχιστούν οι έρευνες από ιδιωτικό συνεργείο...