VIRAL

Θραύση με το video του Κεν και της "γυμνής γυναίκας"!

Θραύση με το video του Κεν και της "γυμνής γυναίκας"!

Ο Μόιζε Κεν ανέβασε video από το δωμάτιο που διαμένει στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Κ-21 της εθνικής Ιταλίας και έκανε κόσμο να απορήσει με την εικόνα μίας γυμνής φιγούρας πίσω του. Έδωσε όμως γρήγορα την απάντηση στο μυστήριο (VIDEOS).

Η Κ-21 της εθνικής Ιταλίας προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και οι παίκτες του Λουίτζι Ντι Μπιάτζο χαλαρώνουν ο καθένας με το δικό του τρόπο. Για παράδειγμα ο Μόιζε Κεν, με τον επιθετικό της Γιουβέντους να χορεύει και να τραγουδάει σε ρυθμούς ραπ και να δημοσιεύσει το εν λόγω video μέσω Instastory.

Όλα καλά μέχρι εδώ, ωστόσο στο φόντο του video εμφανίζεται μία γυμνή φιγούρα ξαπλωμενη στο κρεβάτι του και δεν χρειάστηκε να περάσει πολλή ώρα για να εξαπλωθεί τρέλα στα social media, με αρκετούς followers να αναρωτιούνται ποια είναι αυτή η γυναίκα στο κρεβάτι του Ιταλού φορ!

Το μυστήριο δεν κράτησε για πολύ, με τον Μόιζε Κεν να σπεύδει να σβήσει τη φωτιά που άναψε ο ίδιος άθελά του, αποκαλύττοντας την ταυτότητα της γυμνής φιγούρας: "Σταματήστε να λέτε πως είναι μία γυναίκα.

Αν και φαίνεται πως είναι γυναίκα, είναι ο Τζανιόλο", είπε σε instastory που έκανε λίγο αργότερα ο φορ της Γιουβέντους, για να το επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο μέσος της Ρόμα!

Λίγες ώρες αργότερα μάλιστα, ο Μόιζε Κεν θέλησε να δώσει ακόμα πιο χιουμοριστική χροιά στο περιστατικό, ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Instagram:

Θραύση με το video του Κεν και της "γυμνής γυναίκας"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ