ΣΤΗΛΕΣ

Πώς να καταλάβεις τι ομάδα είναι ένα παιδάκι στην παραλία

ÁÈÇÍÁ - ÇËÉÏÂÁÓÉËÅÌÁ ÓÅ ÐÁÑÁËÉÁ ÔÇÓ ÃËÕÖÁÄÁÓ
Bathers are silhouetted while playing rackets at the beach of Glyfada, south of Athens on late Wednesday, May 14, 2003, as the sun sets. (AP Photos/Petros Giannakouris)
ÁÈÇÍÁ - ÇËÉÏÂÁÓÉËÅÌÁ ÓÅ ÐÁÑÁËÉÁ ÔÇÓ ÃËÕÖÁÄÁÓ Bathers are silhouetted while playing rackets at the beach of Glyfada, south of Athens on late Wednesday, May 14, 2003, as the sun sets. (AP Photos/Petros Giannakouris) AP

Δες τα χαρακτηριστικά που έχει ο κάθε διαβολοπιτσιρικάς με μπρατσάκια, με βάση τι ομάδα υποστηρίζει.

Ο καιρός έχει φτιάξει, οι παραλίες αρχίζουν και γεμίζουν από ελληνική παραδοσιακή σαπιοκοιλιά, φρέντο και από αμέτρητα παιδάκια που κρύβουν μέσα τους ένα μάτσο πανάρχαιες δυνάμεις του σκότους. Η παραλία μετατρέπεται σε ένα μεγάλο παιδότοπο, χωρίς τα παιχνίδια του όμως, οπότε ο πιτσιρικάς με κάτι πρέπει να παίξει. Και παίζει με σένα. Σου πετάει την μπάλα στη μάπα ενώ λιάζεσαι, τρέχει δίπλα σου και σου πετάει άμμο, ενώ χαζεύεις σαν το ζόμπι το ίνσταγκραμ, αλλά κυρίως ουρλιάζει για να ουρλιάζει. Δεν υπάρχει προφανής λόγος. Θέλει να ουρλιάξει, είναι η εποχή του.

Ένας καλός τρόπος για να ξέρεις τι να περιμένεις από τον μικρό σατανά είναι να ξέρεις τι ομάδα τον έκανε ο πατέρας του και επειδή ο πατέρας του μπορεί να μην έχει αράξει εκεί γύρω ανοίγοντας κάποια οπαδική εφημερίδα, θα πρέπει να το μαντέψεις μόνος σου.

Πώς;

ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΑΔΙΑΣΟΥΜΕ!

Δες και κατάλαβε τι ομάδα είναι το κάθε παιδάκι που δίνει την πιο τίμια μάχη που υπάρχει για να χαλάσει το μπάνιο σου:

ΑΕΚ: Κλαίει. Σκάβει την άμμο σαν μανιακός, σαν μπουλντοζιέρης που μόλις αποφυλακίστηκε και ο πατέρας του για κάποιον αδιανόητα παρανοϊκό λόγο το κάνει live streaming στο ίντερνετ. Αλλά κυρίως κλαίει.

Ολυμπιακός: Τον ρωτάνε πόσα παγωτά έχει φάει και λέει "44 μόνος μου, 38 όλοι σας". Βουτάει και μόλις βγάζει το κεφάλι του απ' τη θάλασσα φωνάζει στον ναυαγοσώστη "αυτό δεν το είδες δηλαδή; Κι αυτό τίποτα";

Πώς να καταλάβεις τι ομάδα είναι ένα παιδάκι στην παραλία

ΟΦΗ: Το πεντάχρονο σου προσφέρει ρακί. Αν δεν πιεις, σε χτυπάει.

Ξάνθη: Η μάνα του το παρακαλάει να του βάλει αντηλιακό, αλλά αυτό δεν την ακούει. Τρέχει όλη μέρα πέρα δώθε σαν σκουληκιάρικο. Καίγεται σαν τον διάολο. Βγάζει ανακοίνωση εναντίον της μάνας του. Η μάνα του του λέει ότι φταίει ο ήλιος. Βγάζει ανακοίνωση εναντίον του ήλιου.

Αρης: Είχε καιρό να έρθει σε παραλία με άμμο και χαίρεται υπερβολικά. Φωνάζει στη μαμά του να μην τον ξαναπάει σε πέτρες. Προσπαθεί να παίξει με 4 μεγαλύτερα παιδάκια που τους λέει ότι είναι ίσα. Γελάνε. Του βουτάνε το κεφάλι μέσα στο νερό και το κρατάνε μέχρι να αρχίσει να χτυπιέται σαν χταπόδι. Γελάνε ξανά.

Λεβαδειακός: Φωνάζει συνεχώς στα άλλα παιδάκια να βάλουν κόντρα, ποιο θα κολυμπήσει πρώτο μέχρι τη σημαδούρα. Κανένα δεν δέχεται να βάλει στοίχημα μαζί του.

Ατρόμητος: Τα δικά του παιχνίδια είναι ένα μάτσο χάλι. Δανείζεται 2-3 απ' το ΠΑΟΚτσάκι. Τώρα παίζει σαν άνθρωπος.

Παναθηναϊκός: Είναι μέσα στη θάλασσα και ξαφνικά βγάζει τα μπρατσάκια του. Φωνάζει για βοήθεια. Κανείς δεν κατάλαβε γιατί έβγαλε τα μπρατσάκια του.

Ανοιξιάτικο στιγμιότυπο από τα παράλια του νομού Λάρισας.
(EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ)
Ανοιξιάτικο στιγμιότυπο από τα παράλια του νομού Λάρισας. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ) EUROKINISSI

Λάρισα: Αναγουλιάζει που σε βλέπει να τρως το καρπούζι χωρίς τυρί. Ρε θα γίνεις άνθρωπος;

Πανιώνιος: Τα συναντάς μόνο σε ερημικές παραλίες. Μπορεί να μην πατάει ψυχή, μπορεί να είναι τρεις και ο κούκος, αλλά πώς την παλεύεις να πηγαίνεις με τη μάζα ρε πρόβατο; Εδώ είναι η ομορφιά.

ΠΑΟΚ: Βάζει το κοχύλι στο αυτί του και αντί για τη θάλασσα, ακούει τον Μίνο.

Κεντρική Φωτογραφία: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ