VIRAL

Το ακατάλληλο σύνθημα του Σκρίνιαρ για την Γιουβέντους

Το ακατάλληλο σύνθημα του Σκρίνιαρ για την Γιουβέντους

Η αντιπαλότητα της Ίντερ με την Γιουβέντους είναι τόσο μεγάλη που επηρέασε τον Μίλαν Σκρίνιαρ, με τον Σλοβάκο στόπερ να τραγουδάει σύνθημα κατά των Τορινέζων κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο Ντουμπάι (VIDEO).

Τελικά, η αντιπάθεια απέναντι στην Γιουβέντους εκφράζει όλη την οικογένεια Σκρίνιαρ, με το ζευγάρι να μη χάνει την ευκαιρία να δείξει τα αισθήματα μίσους που τρέφει για τους "μπιανκονέρι" σε κάθε ευκαιρία που τους παρουσιάζεται.

Πριν από τρεις μήνες ήταν η Μπάρμπορα Χροντσέκοβα που είχε "χτυπήσει" μεσω Instagram, με την πανέμορφη σύντροφο του Σλοβάκου στόπερ της Ίντερ να ξεκαθαρίζει πως το έτερόν της ήμισυ δεν πρόκειτα να φορέσει ποτέ τα ασπρόμαυρα γιατί απλούστατα, η ίδια μισεί την "βέκια σινιόρα".

Τώρα, ήταν η σειρά του Σκρίνιαρ να πωρώσει τους φίλους της Ίντερ καθώς στο πλαίσιο των καλοκαιρινών διακοπών που απολαμβάνει στο Ντουμπάι βρήκε χρόνο να ασχοληθεί με την Γιουβέντους, τραγουδώντας ένα σύνθημα εις βάρος της μαζί με φίλους του.

Σύνθημα που έχει να κάνει με την κακοδαιμονία που ακολουθεί την "Γιούβε" στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, με την ομάδα που κυριαρχεί στα πρωταθλήματα στην Ιταλία να έχει χάσει στους πέντε τελευταίους τελικούς Champions League που έχει πάρει μέρος και να έχει μόνο δύο κατακτήσεις παρά τις εννέα παρουσίες της σε τελικό.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ