VIRAL

To μοντέλο που έκλεψε την παράσταση στο Γιουβέντους - Λοκομοτίβ

To μοντέλο που έκλεψε την παράσταση στο Γιουβέντους - Λοκομοτίβ

Η Νικόλε Φεραγκάμο πήγε στο γήπεδο για να δει την αγαπημένη της Γιουβέντους κόντρα στην Λοκομοτίβ και είδε τη δημοτικότητά της να εκτοξεύεται λόγω ενός video που έγινε - δικαίως- viral!

Ο Πάουλο Ντιμπάλα πέτυχε δύο γκολ μέσα σε διάστημα 149 δευτερολέπτων το βράδυ της Τετάρτης και έγινε ο ήρωας της Γιουβέντους στο χορτάρι του "Allianz Stadium", υπογράφοντας την ανατροπή της βέκια σινιόρα απέναντι στη Λοκομοτίβ Μόσχας ( 2-1) για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Την ώρα ωστόσο που ο Αργεντινός μάγευε στο χορτάρι, ένα άλλο πρόσωπο, γένους θηλυκού αυτή τη φορά, έκανε θραύση στις εξέδρες: η Νικόλε Φεραγκάμο.

Το 24χρονο μοντέλο πήγε στο γήπεδο για να δει διά ζώσης την αγαπημένη της Γιουβέντους και κάποια στιγμή τη συνέλαβε ο τηλεοπτικός φακός, προκαλώντας... αναστάτωση στο σπίπερ του γερμανικού "Sky Sports" κατά τη διάρκεια της περιγραφής του αγώνα.

"Ουιιιιιιιι, παύση", ήταν το επιφώνημα θαυμασμού του σπίκερ, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο video να γίνει viral μέσω των social media και να "υποχρεώνει" το πανέμορφο μοντέλο να το δημοσιεύσει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Champions League: Πεντάρα για Τότεναμ, Σίτι και Παρί!
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ