VIRAL

To πείραγμα της Στεφανίδη στον Ταμπέρι για το μισό μούσι

ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2018 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ - ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2018 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ - ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Κατερίνα Στεφανίδη πείραξε τον Τζιανμάρκο Ταμπέρι για το μισό του μούσι με μία ευφάνταστη ανάρτηση. (Photo)

Η Κατερίνα Στεφανίδη πέρα από μία σπουδαία αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ, είναι δεδομένο ότι διαθέτει και χιούμορ. Κάτι που έχει αποδείξει αρκετές φορές σε όσους την παρακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

"Θύμα" της αυτή τη φορά ήταν ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι. Οι δυο τους είναι φίλοι και δεν είναι λίγες οι φορές που η Στεφανίδη τον έχει πειράξει για το μισό του μούσι. Για όσους δεν θυμούνται τον τρόπο που έχει επιλέξει να ξυρίζεται ο Ιταλός πρωταθλητής του ύψους ακολουθεί η σχετική φωτογραφία...

Italy's Gianmarco Tamberi prepares to compete in the men's high jump final at the World Athletics Championships at the Bird's Nest stadium in Beijing, Sunday, Aug. 30, 2015. (AP Photo/Kin Cheung)
Italy's Gianmarco Tamberi prepares to compete in the men's high jump final at the World Athletics Championships at the Bird's Nest stadium in Beijing, Sunday, Aug. 30, 2015. (AP Photo/Kin Cheung) AP

Έτσι, η Κατερίνα Στεφανίδη ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία η μισή είναι στον ήλιο και η άλλη μισή στην σκιά γράφοντας "μισομαυρισμένη" θέλοντας προφανώς να πειράξει τον Ταμπέρι.

To πείραγμα της Στεφανίδη στον Ταμπέρι για το μισό μούσι
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ