VIRAL

To σατανικό πικάρισμα του Ματεράτσι σε Ιμπραχίμοβιτς

To σατανικό πικάρισμα του Ματεράτσι σε Ιμπραχίμοβιτς

Στην κόντρα του Μάρκο Ματεράτσι με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς προστέθηκε ένα νέο επεισόδιο, με τον παλαίμαχο αμυντικό να ανεβάζει ένα video για να θυμίσει στον φορ της Μίλαν το μεγάλο ποδοσφαιρικό του απωθημένο (VIDEO).

Μετά τη δράση ( "Τον έστειλα στο νοσοκομείο, περίμενα εκείνη τη στιγμή 4 χρόνια") και την αντίδραση (" Ευχαριστώ Ίμπρα, χωρίς εσένα δεν θα είχαμε κατακτήσει ποτέ το Champions League") του Δεκεμβρίου, Μάρκο Ματεράτσι και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ετοιμάζονται για έναν ακόμα λεκτικό γύρο αντιπαράθεσης.

Τι και αν η Ιταλία μαστίζεται αυτή την περίοδο από τον κορονοϊό και προσπαθεί να σταθεί όρθια στα πόδια της παλεύοντας με έναν αόρατο εχθρό, που έχει αφαιρέσει τη ζωή από 4.825 ανθρώπους στη γειτονική χώρα, ο Μάρκο Ματεράτσι αποφάσισε να εξαπολύσει n;νεα επίθεση κατά του Σουηδού επιθετικού της Μίλαν.

Αυτό το έκανε μέσω του StayAtHomeChallenge που τον βρήκε να δοκιμάζει την ποδοσφαιρική του κλάση χρησιμοποιώντας αντί για μπάλα ένα ρολό τουαλέτας, με τον "Matrix" να δημοσιεύει ένα video προκειμένου να χτυπήσει τον "Ίμπρα" στο αδύνατο σημείο του, το τρόπαιο που του λείπει, το Champions League.

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic, centre, celebrates with his teammates after he scored his side's second goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Feb. 9, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Zlatan Ibrahimovic, centre, celebrates with his teammates after he scored his side's second goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Feb. 9, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Αυτό που έχει όμως ο Ματεράτσι όταν ήταν παίκτης της Ίντερ τη σεζόν 2009-2010 που πήρε το τρεμπλ με τον Μουρίνιο! Υπό τους ήχους λοιπόν του "We are the champions" ο Ματεράτσι έβαλε το ρολό τουαλέτας με στιλ μέσα σε ένα τρόπαιο-ρέπλικα του Champions League, για να κάνει στο φινάλε πανηγυρισμό αλά... Ιμπραχίμοβιτς.

"Έλα Ζλάταν, να δούμε αν θα τα καταφέρεις... εάν θέλειςτο τρόπαιο σού το δανείζω", ήταν τα λόγια με τα οποία συνοδεύει το video που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram.

Δείτε το video:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ