ΣΤΗΛΕΣ

Το σούπερ δώρο του Ικάρντι για την Γουάντα: μία Bentley για τα γενέθλιά της!

Το σούπερ δώρο του Ικάρντι για την Γουάντα: μία Bentley για τα γενέθλιά της!

Η Γουάντα Νάρα κλείνει τα 32 της χρόνια και ο αρχηγός της Ίντερ Μάουρο Ικάρντι θέλησε να κάνει ένα απίστευτα ακριβό δώρο στην αγαπημένη του: μία επιβλητική Βentley. Δείτε PHOTOS!

Το βράδυ του Σαββάτου διοργάνωσε για τη σύζυγό του ένα μοναδικό πάρτι όπου έγινε μεταξύ άλλων χορευτής και τραγουδιστής ενώ την Κυριακή ταξίδεψε μαζί της στην Μαδρίτη για να δουν διά ζώσης τον δεύτερο τελικό του Copa Libertadores μεταξύ της Ρίβερ Πλέιτ και της Μπόκα Τζούνιορς.

Όσοι όμως νόμιζαν πως με αυτά τα δώρα "καθάρισε" ο Μάουρο Ικάρντι για να κάνει ευτυχισμένη την εορτάζουσα Γουάντα Νάρα (κλείνει σήμερα τα 32 της χρόνια), έκαναν μεγάλο λάθος καθώς φύλαξε το καλύτερο για το τέλος...

Αυτό ήταν μία υπερπολυτελής Bentley που αγόρασε για την σύντροφο και μάνατζέρ του, με την σέξι Wag να αποκαλύπτει το δώρο που της έκανε ο 25χρονος Αργεντινός επιθετικός μέσω των σχετικών φωτογραφιών που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

To ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως πρόκειται για το τρίτο αμάξι που λαμβάνει ως δώρο η Γουάντα Νάρα από τον Ικάρντι: το 2014 της είχε κάνει δώρο γενεθλίων μία Rolls Royce αξίας 275.000 ευρώ (την περίμενε ως έκπληξη στο γκαράζ του σπιτιού τους έχοντας έναν τεράστιο φιόγκο γύρω της!) ενώ το 2016 της αγόρασε ένα Range Rover λίγες ημέρες πριν τη γέννηση της μικρής Ιζαμπέλα, της δεύτερότοκης κόρης του ζευγαριού.

Το σούπερ δώρο του Ικάρντι για την Γουάντα: μία Bentley για τα γενέθλιά της!
View this post on Instagram

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ