VIRAL

Το #stayathome challenge έριξε νοκ-άουτ τον Πούλισιτς!

Chelsea's Christian Pulisic celebrates scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match at Turf Moor, Burnley, England Saturday Oct. 26, 2019. (Anthony Devlin/PA via AP)
Chelsea's Christian Pulisic celebrates scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match at Turf Moor, Burnley, England Saturday Oct. 26, 2019. (Anthony Devlin/PA via AP) ANTHONY DEVLIN/PA VIA AP

Ο Κρίστιαν Πούλισιτς θέλησε και αυτός να πάρει μέρος στο διαδεδομένο #stayathome challenge της εποχής, όμως το αποτέλεσμα ήταν μάλλον... ντροπιαστικό (VIDEOS)

Με τον κορονοϊό να συνιστά έναν αόρατο εχθρό που επιτίθεται με μανία στην ανθρωπότητα, το πιο ασφαλές για όλους είναι να μένουν σπίτια τους και το ίδιο ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές που αυτό το διάστημα έχουν υποχρεωθεί να μένουν εκτός δράσης.

Θέλόντας πάντως να περάσουν πιο ανέμελα την ώρα τους, αρκετοί είναι εκείνοι που άρχισαν να κάνουν κόλπα με τη μπάλα και να ανεβάζουν videos στους λογαριασμούς τους στα social media, παρακινώντας και αυτοί με τη σειρά τους άλλους συναδέλφους να κάνουν το ίδιο.

Κάπως έτσι μπήκε στο τρυπάκι και ο Κρίστιαν Πούλισιτς, με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό της Τσέλσι να βγαίνει στον κήπο του σπιτιού του για να κάνει εντυπωσιακά κόλπα με τη μπάλα στα πόδια αλλά να έχει μία άσχημη και επώδυνη εμπειρία.

Βλέπετε, στην προσπάθειά του να περάσει κάποια στιγμή τη μπάλά κάτω από τα πόδια του με θεαματικό τρόπο, πάτησε τη στρογγυλή Θεά και έπεσε φαρδύς πλατύς στο χορτάρι, με τον Αμερικανό παίκτη των μπλε να μην έχεις πάντως πρόβλημα να "τσαλακωθεί", γελώντας αυθόρμητα με το πάθημά του και ανεβάζοντας το video στο Instagram.

Δείτε τα videos με τον Κρίστιαν Πούλισιτς εν δράσει:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ